info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Jaguar kazanmak için son şans

Orion Alışveriş Merkezi nin 10. yıldönümüne özel düzenlediği Jaguar kampanyasında sona yaklaşıldı.

Kampanyaya katılıp son model bir Jaguar sahibi olma şansı kazanmak isteyenler için son gün 12 Ekim Pazartesi. Orion mağazalarından aldığı fişleri halen kampanyaya kaydettirmeyenlerin, şanslarını kaybetmemek için acele etmesi gerekiyor.

Aylardır beklenen ve Türkiye nin neredeyse tüm illerinden binlerce kişinin katıldığı, "Dikkat! Jaguar çıkabilir" kampanyası 16 Ekim Cuma günü sonuçlanacak. Orion AVM giriş katındaki aktivite alanında, saat 19:00 da yapılacak çekiliş ile bir kişi son model, göz kamaştırıcı bir Jaguar otomobilin sahibi olacak. Açılışının 10. yıldönümü dolayısıyla Orion AVM, bir müşterisine harika bir Jaguar otomobil hediye edecek.

Orion AVM mağazalarından alışveriş yapanlar 12 Ekim Pazartesi akşamı saat 22:00 ye kadar kampanyaya fişlerini kaydettirebilirler. Orion AVM bünyesindeki tüm mağaza, cafe, restoran, sinema ve çocuk oyun alanlarından yapılan ve yapılacak olan alışverişlerle kampanyaya katılınabiliyor. 12 Haziran 2009 tarihinden itibaren alınan tüm fiş ve faturaları kampanyaya katılım için kullanmak mümkün. Aynı gün içerisinde alınan ve toplamı 50 TL ve üzeri olan fişler sizi Jaguar kazanmaya bir adım daha yaklaştıracak. Aynı gün yapılmış alışverişlerin toplamındaki her 50 TL için bir şans numarası kazanacaksınız.

Orion un düzenlediği hediye otomobil kampanyalarının son günlerinde aşırı yoğunluk yaşandığı için, kampanyaya katılacak kişilerin son güne kalmaması öneriliyor. Özellikle ellerinde çok sayıda fiş ve fatura biriktiren vatandaşların haftasonu gelmeden bir an önce kayıtlarını yaptırması tavsiye ediliyor.

Noter huzurunda yapılacak çekilişin ardından Orion dan son model Jaguar otomobil kazanan talihli, Orion AVM nin internet sitesi www.orionavm.com.tr adresinde 16 Ekim akşamı yayınlanacak. Talihliyi telefonla öğrenmek isteyenler ise Orion AVM nin 0.282.673 33 14 numaralı telefonunu arayabilecekler.