info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Jandarmadan Huzurlu Sokaklar Operasyonunda Uyuşturucuya Darbe

Tekirdağ İl Jandarma Komutanlığına bağlı ilçelerdeki jandarma ekiplerince gerçekleştirilen, Huzurlu Sokaklar Operasyonu kapsamında,çok sayıda uyuşturucu madde ve bu maddeleri satanlar yakalandı.

Malkara/Yaylagöne Mahallesinde icra edilen "Huzur Güven Uygulaması"faaliyetinde durdurulan araçta yolcu olarak bulunan T.İ isimli şahsın yapılan kaba üst aramasında, cep kısmında yaklaşık 3 gram Eroin olduğu değerlendiren uyuşturucu madde ve uyuşturucu içilmesinde kullanılan Alüminyum Folyo ele geçirildi.Konu ile ilgili adli tahkikat başlatıldı. Süleymanpaşa/Ortacami Mahallesinde Ö.Ö.ve F.Ö. isimli şahısların uyuşturucu madde kullandığı ve ruhsatsız tabanca bulundurdukları tespiti üzerine iki farklı ikamet adresinde eşzamanlı gerçekleştirilen arama neticesinde;(7) adet uyuşturucu kullanma aparatı,(11) Adet 7.62 mm Kaleşnikof mermisi, (1) adet 9 mm çapında seri numarası ve markası olmayan tabanca, çeşitli tabanca parçaları, (3) Adet tabanca şarjörü, (2) Adet hassas Terazi, (54) Adet Galara marka sentetik ecza hapı ele geçirildi.

Şahıslar hakkında adli işlemlere başlandı. Tekirdağ/Şarköy ilçesi Mürefte Mahallesinde ikamet eden O.T. isimli şahsın uyuşturucu madde kullandığı tespiti üzerine yapılan üst aramasında ;(6)Gr.kubar esrar ele geçirildi. Şüpheli şahıs ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Yeniçiftlik Mahallesi Çeşmeli yolu üzeri Batı Un Fabrikası mevkiinde icra edilen, "Huzurlu Sokaklar Uygulaması" kapsamında makul şüphe üzerine ticari taksi durdurularak,araçta yolcu olarak bulunan U.K.‘nin üzerinde 2 gram metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ve 1 adet 7.65 MM çapında Blow TR 914. İbareli tabanca ve tabancaya ait 1 adet şarjör ve şarjöre takılı 2 adet 7.65 MM çapında fişek ele geçirildi

- Araç sürücüsü olan B.K isimli şahsın yapılan kaba üst aramasında da cebindeki paraların arasına gizlenmiş şekilde 3 gram Metamfetamin adlı uyuşturucu madde bulundu. Şahıslar hakkında adli işlem başlatıldı. Tekirdağ Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, "Huzurlu Sokaklar Operasyonu" uygulamalarıyla,uyuşturucuyla aralıksız mücadele ediyor.

Kaynak : Murat Ürtekin