info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kadir Albayrak Kafaları Karıştırmaya Devam Ediyor

Meclisin tatile girmesiyle birlikte, Meclisin zirvesinde olan Tekirdağ milletvekilleri Tekirdağ’da halkın içinde yer almaya başladı. Fakat Tekirdağ Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’ın katıldığı ve katılmadığı etkinlikler kafa karıştırmaya devam ediyor.

Türkiye’de bir ilki başaran ve basına cephe alarak tarihe geçecek bir ayıba imza atan, Batı Trakya Gazeteciler derneğini CHP Parti sözcüsü, Tekirdağ milletvekili Faik Öztrak ve il başkanlığı olmak üzere neredeyse Tekirdağ ın üst düzey CHP idarecilerinin tamamının katıldığı ziyarete katılmayan ama Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası ziyaretine adeta koşa koşa giderek sadece ekibin içinde katılımcı olmasına rağmen sanki kendisi gerçekleştirmiş gibi sahiplendiği için CHP Süleymanpaşa ilçe başkanı İlker Yağcıoğlu tarafından sosyal medyada eleştirilen Kadir Albayrak’ın, yine CHP ilçe başkanı İlker Yağcıoğlu’nun sürekli eleştirdiği ve hiçbir CHP’Lİ  kesimin katılmadığı, yeniden düzenlenen iskelenin açılışına katılarak, Ak Parti Tekirdağ milletvekili Mustafa Yel’in yanında poz vermesi kafaları karıştırırken, tüm CHP kanadından tepki aldı. 


ALBAYRAK AK PARTİYE Mİ GEÇECEK? 
Bazı kesimlerin, kendi partisinden uzaklaşması, yanındaki yol arkadaşlarını tek tek Büyükşehir belediyesinden işten çıkarması, sürekli Ak Parti etkinliklerinde yer alması, “Albayrak Ak Partiye mi geçmek istiyor?” sorularını gündeme getirdi. 
Ayrıca Kadir Albayrak’ın basının %80’i ile arasının bozuk olması ve birçok gazeteciye sansür uyguladığı için gazetecilerin de haber bültenlerinden veto yemesi sonucu, Tekirdağ’ın her tarafına yüzbinlerce lirayı çöpe atarak pankart ve afişler astırması neticesinde eleştiri almasının arkasında, “eğer Ak Parti etkinliklerindeki fotoğraflarda yer alırsam, gazeteciler beni mecbur haberlerine koyar” düşüncesinin olup olmadığı da merak ediliyor. 
Gazeteci Emin Çölaşan’ın, “Turgut Nereye Koşuyor?” adlı kitabının yarattığı etkinin, Tekirdağ’da da, “Kadir Nereye Koşuyor?”  durumu yaratıp yaratmayacağı merak ediliyor. 

 

Kaynak : Murat Ürtekin