info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Belediyesi Bir Engelliyi Daha Sevindirdi

Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediyesi, bir engelli vatandaşı daha tekerlekli sandalyeye kavuşturdu.

Engelli vatandaşlara tekerlekli sandalye hediye ederek eve bağımlılıklarını ortadan kaldırmayı hedefleyen Kapaklı Belediyesi, bir engelli vatandaşı daha sevindirdi. Engellilerin hayatını kolaylaştırmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Kapaklı Belediyesi’nde engelli vatandaşa tekerlekli sandalyesi başkanlık makamında Belediye Başkanı İrfan Mandalı tarafından bizzat verildi. 
 
Gerek ilçede gerçekleştirilen beton yol ve asfaltlama çalışmaları, gerek engellilerin erişimine uygun yapılan kaldırımlar gerekse de yapılan tekerlekli sandalye yardımları ile ilçede yaşayan engellilerin eve bağımlılıklarını ortadan kaldırmak istediklerini söyleyen Belediye Başkan İrfan Mandalı, “Engelli kardeşlerimiz eve bağlı bir şekilde yaşamayacaklar. Bir nebze dahi olsa sosyalleşme imkanı bulacaklar. Bu tekerlekli sandalyemiz engelli kardeşimizin ve ailesinin derdine deva olduysa ne mutlu bizlere” dedi. 
 
Tekerlekli sandalye verilen vatandaşın, ailesinin de desteği ile istediği yere gidebilme özgürlüğüne sahip olacağını ifade eden Başkan İrfan Mandalı, "Biz Kapaklı Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapma gayreti içerisindeyiz. Elimizden gelen imkânlar doğrultusunda her zaman engellilerimizin yanında olacağız” ifadelerini kaydetti.
 
Kapaklı Belediyesi’nin bugüne kadar gerçekleştirdiği beton yol yapım çalışmaları sayesinde tekerlekli sandalye yardımında bulunulan engelli vatandaşların istedikleri yere rahatlıkla gidebileceğini sözlerine ekleyen Başkan İrfan Mandalı, “Eve bağlı bir şekilde yaşamayacaklar. Bir nebze dahi olsa sosyalleşme imkanı bulacaklar. Bu tekerlekli sandalyemiz engelli kardeşimizn ve ailesinin derdine deva olduysa ne mutlu bizlere. Yeni dağıtacağımız sandalyelerle ileride birçok yardıma muhtaç ailenin de derdine deva olmaya devam edeceğiz” dedi. 
Tekerlekli sandalyeyi teslim alan aile de Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür etti.