info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Belediyesi Okul Bahçelerine 500 Fidan Dikti

Çevreci faaliyetleriyle her zaman dikkat çeken ve halkın takdirini kazanan Kapaklı Belediyesi, ilçe genelindeki ağaçlandırma çalışmalarına devam ediyor.

Kapaklı’da faaliyet gösteren okulların bahçelerinde ağaçlandırma çalışmalarını yürüten Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, toplam 500 adet ağaç fidanının dikimini gerçekleştirdi.
 3 ÇEŞİT AĞAÇ FİDANI DİKİLDİ 
Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeleri Müdürlüğü tarafından Kapaklı’daki okulların bahçelerine toplam 500 adet ağaç fidanı dikilirken, dikilen fidanlar arasında Akçaağaç, Selvi ve Ihlamur fidanları yer aldı. 

“GELECEĞİMİZ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ” 
Fidan dikimi sonrası bir açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, çevreci bir politika izlediklerinin altını çizerek; “Kapaklı Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bu yana çevreci bir politika izliyoruz. Çünkü bizler, yeşilin geleceğimiz açısından çok önemli olduğunun bilincinde olan bir Belediyeyiz. Bu kapsamda özellikle okul bahçelerimizi ağaçlandırarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın da çevre bilinciyle yetişmelerini amaçlıyoruz” diye konuştu. 
“AMACIMIZ MODERN VE YEŞİL BİR KAPAKLI”
Kapaklı Belediyesi olarak yürüttükleri çalışmalarda iki temel amaçları olduğunu vurgulayan Başkan Mandalı; “Bizim çalışmalarımızın iki temel amacı var. Bunlardan birisi, Kapaklı’nın modern bir siluete bürünmesi, diğeri ise olabildiğince yeşil olmasıdır. Bu bağlamda faaliyetlerimizi sürdürüyor, daha yeşil ve daha modern bir Kapaklı için gece gündüz çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
“FAALİYETLERİMİZ SÜRECEK” 
Bugüne kadar ilçe genelinde birçok yerde ağaçlandırma çalışması yaptıklarının altını çizen Başkan Mandalı; “Göreve geldiğimizden beri ilçe genelinde ağaçlandırma çalışmalarını sürdürüyoruz. 

Bundan sonra da bu çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Kaynak : Murat Ürtekin