info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Belediyesi Park Seferberliği Başlattı

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI`NIN talimatlarıyla çalışmalarına hız veren Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde adeta park seferberliği başlattı.

Kurulduğu ilk günden itibaren belediyecilik hizmetleriyle kamuoyundan takdir toplayan Kapaklı Belediyesi, daha yaşanılabilir ve yeşil bir Kapaklı için çalışmalarını sürdürüyor. İlçe merkezinde ve mahallelerde yürüttüğü çalışmalara yaz kış demeden devam eden Kapaklı Belediyesinin şimdiki kısa vadeli hedefi ise ilçe genelindeki tüm parklarda revizyona gitmek. 

İlçe genelinde bir yandan yeni park yapımı için çalışmalarını sürdüren ekipler, diğer yandan da Başkan Mandalı`nın talimatlarıyla mevcut parklarda düzenlemeye gidiyor. Bütün park alanlarındaki çocuk oyun grupları, spor kondisyon aletleri ve kent donatıları yenilenmek kaydıyla hummalı bir çalışma başlatıldı. Bu kapsamda ilçe genelindeki birçok parkta yenileme çalışması yürüten ekiplerin asıl hedefi ise yeni park alanlarını vatandaşların hizmetine sunmak. 

ALİ BABA ÇOCUK PARKI YENİLENİYOR
Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talep ve istekler doğrultusunda Cumhuriyet Mahallesindeki Ali BABA Çocuk parkında yeniden revizyon çalışmalarına başladı. Parkın çevre çiti ve alt zemininde çalışmaların tamamlanması ile birlikte çocuk oyun gruplarının montajına başlayacak. 

GONCA SOKAKTA`Kİ PARK BAKIMA ALINDI
Bahçelievler mahallesindeki vatandaşların yoğun bir şekilde kullandığı gonca sokaktaki parkta ekipler spor aletlerinin bakım ve onarım çalışmalarını sürdürürken diğer yandan da parkın çevre ve peyzaj düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. 

PRESTİJ KONUTLARININ YANINDA YER ALAN YEŞİL ALANA YENİ PARK YAPILIYOR 
İsmetpaşa mahallesi prestij konutlarının yanında yer alan Çocuk parkı revize edilerek yerine daha modern ve vatandaşların daha çok zaman geçirebileceği bir park haline kavuşturulacak. Çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

KARAAĞAÇ MAHALLESİNDE PARKLAR ÇOĞALACAK 
Karaağaç mahallesi hicret camii yanındaki Fırat caddesinde yeni çocuk parkı yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor. Karaağaç mahallesinde diğer alanlar da çalışmaların devam edeceğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI yakında Karaağaç mahallemizde bir çok yeşil alanda sosyal alanların açılmaya başlanacağını ifade etti. `` 

HEDEFİMİZ SPOR ALETLERİYLE DONATMAK
Parkların mahalleli için büyük önem taşıdığına dikkati çeken Başkan Mandalı, parklara oyun gruplarının yanı sıra fitness aletleri de yerleştirdiklerini söyledi. Vatandaşa mahallesinde spor yapma imkânı sunduklarını belirten Mandalı, "Hedefimiz yeni yapılan tüm parkları fitness ve spor aletleriyle donatmak" dedi.

SOSYAL YAŞAM ALANLARINA ÖNCELİK VERİYORUZ
Başkan Mandalı "Bir yandan ilçemize modern parklar kazandırıyor diğer yandan da sahip olduğumuz parklarımızı revize ederek günümüz koşullarına uygun hale getiriyoruz. Artan göç beraberinde yoğun yapılaşmaya neden oluyor bizlerde vatandaşımızın bu yoğunluktan uzaklaşarak nefes alabileceği sosyal yaşam alanlarına öncelik veriyoruz" diye konuştu.
Kaynak : Murat Ürtekin