info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı’da Atamalar Başladı

Aslı Aynaoğlu Kuzulu’nun Kurucu Kaymakam olarak atandığı Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesi Kaymakamlığı’nda İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne ve Yazı İşleri Müdürlüğü’ne asaleten atamalar yapılmaya başlandı.

Kapaklı İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne Keriman Ece Erten atandı. Mersin Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı ve İşletme Mezunu olan Keriman Ece Erten, göreve İzmir’de başladı. Sırasıyla Ankara, İstanbul ve Zonguldak’ta görev yapan Keriman Ece Erten, 6 Ocak Pazartesi günü itibariyle Kapaklı İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne asalaten atandı. 
 
Kapaklı İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne ayrıca iki de memur ataması yapıldı. Anadolu Üniversitesi İşletme mezunu olan Esin Ülger, KPSS ile Kapaklı İlçe Nüfus Müdürlüğü memurluğuna atandı. Ataması yapılan bir diğer İlçe Nüfus Müdürlüğü memuru Hülya Çakmanus ise henüz göreve başlamadı. 
 
Kapaklı Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğü’ne de 2 memur asaleten atandı. İlk görev yeri Kapaklı olan Gaziantep Üniversitesi Gıda Mühendisliği mezunu Hatice İlhan ve Sağlık Kurumları Yönetimi mezunu Esra Çelik ise Kapaklı'da görev yapacak. 
 
Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, ilçeye atanan tüm personele yeni görevlerinde başarılar dilerken, gerçekleşen atamaların da ilçeye ve ilçe halkına hayırlı olmasını temenni etti.