info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı’da Kamu Kurumları Turnuvası Düzenleniyor

Kapaklı’da Kamu Kurumları Turnuvası Düzenleniyor

Kapaklı  Milli Eğitim Müdürlüğü 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Kamu Kurumlar arası Futbol Turnuvası düzenleyecek. 8 takımın katılacağı turnuvada karşılaşmalar, İlçe şehir stadında oynanacak.
 
TURNUVAYA 8 TAKIM KATILACAK
 
İlçe Milli eğitim Müdürlüğü  tarafından organize edilecek olan Kamu Kurumlar arası Futbol Turnuvası’na İlçe Kaymakamlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü , İlçe Sağlık Müdürlüğü, Veteranlar, Kapaklı Belediyesi , İlçe Müftülüğü ve Basın olmak üzere toplam 8 takım katılacak. Turnuvanın kuraları 8 Mayıs Cuma günü İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde çekilecek. Turnuva kapsamında 4’er takımdan 2 grup oluşturulacak. Grupların kendi aralarında oynayacakları karşılaşmaların ardından her iki gruptan da 2’şer takım bir üst tura çıkmaya hak kazanacak.
 
TURNUVA KURALLARI
 
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, turnuva kapsamında Organizasyon Komitesi oluşturdu. İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü A. Serdar Ümit Öncel başkanlığındaki komitede, Beden Eğitimi Öğretmenleri Şener Kökçak, Semih Tanyeri ve Burak Atakan görev alacak. Turnuva kuralları hakkında bilgi veren Komite Başkanı A. Serdar Ümit Öncel,açıklamasında  “Takımlar turnuvaya en fazla 24 oyuncu ile katılabilir. Turnuvada 1989 ve daha küçük doğumlular joker statüsünde olacak, katılım formuna en fazla 6 joker oyuncu yazılacak. Katılım formuna, halen faal olan profesyonel futbolcu yazılamayacak. Amatör olarak halen faal olan 3 futbolcu yazılabilecek. Müsabakaya belirlenen saatte 9 kişiden az bir kadro ile gelen veya hiç gelmeyen takım hükmen 3-0 mağlup sayılacak. Müsabaka hakem atamaları İlçe Hakem Kurulu tarafından yapılacak. Final Müsabakaları neticesinde dereceye giren ilk dört takıma kupa, madalya ve çeşitli hediyeler verilecek” dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin