info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklılı Emlakçılar "Özel" Dedi

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde Hüseyin Akın öncülüğünde kurulan Kapaklı Emlakçılar Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısında Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanlığı’na Kemal Özel seçildi.

Derneğin 2014-2017 bütçesinin 15 bin TL olarak öngörüldüğünü kaydeden Kemal Özel, öncelikli amaçlarının derneğin üye sayısını arttırmak ve derneğe bir lokal kazandırmak olduğunu ifade etti. 
 
Açılış ve yoklamanın ardından saygı duruşunda bulunulması ile başlayan Kapaklı Emlakçılar Derneği Olağan Genel Kurul Toplantısı, Divan Heyeti’nin oluşturulması ile devam etti. Divan Kurulu Başkanlığı’na Kapaklı Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kadir Arıcı seçilirken, Divan Üyeliklerine ise Sami Cambaz ve Zafer Akgün oy birliği ile seçildi.
 
Faaliyet raporunun okunması ile devam eden toplantıda, 2013 yılı Aralık ayında 7 kurucu üye ile ilk adımları atılan derneğin 8 Ocak 2014’te resmen kurulduğunu ifade eden Kemal Özel, "Derneğimizin amacı Kapaklı’daki emlakçı kardeşlerimizi bir çatı altında toplamak, üyelerimizin bilgi birikimini arttırmak ve sosyal yardımlaşma faaliyetlerine katılmaktır. Üye sayımızı daha da arttırarak derneğimizin gelirini de arttırmayı planlıyoruz. En büyük hedeflerimizden biri de derneğimize, üyelerimizin kaynaşabileceği, bir araya gelebileceği bir lokal kazandırmaktır" dedi. 
 
Faaliyet raporunun okunmasının ardından tahmini bütçenin görüşülmesine geçildi. Bütçe hakkında bilgi veren Özel, 3 yıllık tahmini bütçenin 15 bin TL olarak belirlendiğini kaydetti. 
 
Tek liste ile gidilen seçimlerde Dernek Başkanlığı’na Kemal Özel ve Yönetim Kurulu üyeliklerine de Nursen Sert, Hasan Akı, Murat Güneş, Bilal Acar, Reşat Ünlü ve Veysek Koca’nın seçilmesi oy birliği ile kabul edildi. Derneğin Denetim Kurulu üyeliklerine ise Şakir Demirel, Zafer Akgün ve Mustafa Köybaşı seçildi. 
 
Toplantının dilek ve temenniler kısmında konuşan Kapaklı Emlakçılar Derneği Başkanı Kemal Özel, genel kurulun tüm ilçeye ve tüm ülkeye hayırlı olmasını temenni etti. Derneğin kurucu başkan ve üyelerine teşekkür eden Özel, "Derneğimizin ilçedeki diğer derneklere birlik ve beraberlik anlamında örnek olacağına inancım tamdır" dedi.