info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kaymakamlık Turnuvasında Şampiyon Belediye Oldu

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Halı Saha turnuvasında şampiyon Çerkezköy Belediyesi oldu.

Çerkezköy Kaymakamlığı tarafından düzenlenen kurumlar arası halı saha turnuvası, büyük çekişmeye sahne oldu. Turnuva kapsamında düzenlenen üçüncülük ve final maçını Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, 3.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Belediye Başkan yardımcıları İmdat Özgör ile Atilla Can, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan, İlçe Sağlık Müdür Dr.Olcay Palak, İlçe Gençlik Spor Müdürü Metin Aysal, Belediye Meclis üyesi Uğur Erem, Kamu Kurum ve kuruluşların temsilcileri ile çok sayıda futbolsever izledi. 
Üçüncülük karşılaşmasında Çerkezköy Devlet Hastanesi ile Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü karşı karşıya geldi. Maça iyi başlayan Emniyet Müdürlüğü ilk devre bulduğu iki golle avantaj yakaladı. Karşılaşmanın ikinci devresinde rakibi karşısında etkin bir futbol ortaya koyan Devlet Hastanesi üst üste goller bularak öne geçti. İlçe Emniyet Müdürlüğü takımı da aradaki farkı kapatmak adına büyük bir mücadele örneği gösterdi. Rakibi karşısında farkı indirmeye çalışan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ekrem Çiçek’in golü ile fark bire indi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca Devlet Hastanesi turnuvayı üçüncü olarak tamamlamasını bildi. 
Üçüncülük karşılaşmasının ardından final karşılaşması oynanırken, finalde Tugay Komutanlığı ile Çerkezköy Belediyesi kozlarını paylaştı. Maça iyi başlayan Çerkezköy Belediyesi ilk dakikalardan itibaren rakip kalede etkili oldu. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran Çerkezköy Belediyesi Miraç ile gol bularak karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezköy Belediyespor kalana dakikalarda ikinci gol mücadelesi verdi. Ataklarını sıklaştıran Çerkezköy Belediyesi ilerleyen bölümlere doğru Adem’in golü ile farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın ikinci devresi ise büyük çekişmeye sahne oldu. Her iki takımında iyi bir oyun ortaya koyduğu karşılaşmada Tugay Komutanlığı, Onur ile iki gol bularak skoru eşitledi. 2-0’dan 3-2 yenik duruma düşen Çerkezköy Belediye Takımı çabuk toparlanarak kontra ataklarla rakip kaleye yüklenmeye çalıştı. Uzatma dakikalarında Çerkezköy Belediyesi, Nedret’in mükemmel vuruşu ile skoru tekrar eşitledi. Penaltı atışlarında iki ekipte beşer penaltı atışını gole çevirdi. Çerkezköy Belediyesi takımı kalecisi Muzaffer penaltı atışını gole çevirirken, Tugay Komutanlığı takımının kalecisi Emrah’ın kullandığı penaltı atışını Muzaffer kurtararak takımına şampiyonluğu getirdi. Şampiyonluk sevincini ise Çerkezköy Belediyespor’lu oyuncular doyasıya kutladı. 
Turnuvanın ardından ödül töreninde konuşma yapan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, "24 takımın katıldığı kaymakamlığımız kurumlar arası turnuvası final maçlarının ardından sona erdi. Öncelikle bu organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen kişi ve kurumlara teşekkür ediyorum. Bu arada şampiyon ekibimiz başta olmak üzere tüm takımlarımızı dereceye giren diğer ekiplerimizi de tebrik ederek başarılarının devamını diliyorum. Bu turnuvayı ilçemizde düzenlemek için öncelikle ilçemiz basın mensuplarının teklifi ile bu çalışmayı başattık. Bu projenin başlamasına vesile olan basın mensuplarına çok teşekkür ediyorum. Bu turnuvanın düzenlenmesi için büyük bir katkı yapan Çerkezköy Belediye Başkanımız ve belediyemize, Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz olmak üzere, sağlık yönünden her tedbiri alan İlçe Sağlık Müdürümüze ve personeline, ayrıca her türlü emniyet tedbirini alan İlçe Emniyet Müdürümüz ile personeline teşekkürü bir borç bilirim. Çerkezköy’de birlik ve beraberliği daha da perçinlemek, kaynaşmayı artırmak, kurumlar arasındaki işbirliğini ve koordinasyonu artırmak, özellikle gençlerimizin ve vatandaşlarımızın sporla daha fazla uğraşmalarını sağlamak amacıyla bu turnuvayı düzenledik" dedi. 
Kaymakam Kubilay’ın konuşmasının ardından turnuvaya destekte bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür plaketini Kaymakam Kubilay takdim ederken, maçları yöneten hakemlere de teşekkür plaketi verildi. Turnuvanın dördüncüsü İlçe Emniyet Müdürlüğü takımı ile turnuvanın üçüncüsü Devlet Hastanesi takımı oyuncularına madalya ve kupalarını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan birlikte verirken, Turnuva da ikinciliği elde eden 3.Zırhlı Tugay Komutanlığı takımına ise kupa ve madalyalarını 3.Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan takdim etti. 
Turnuvanın şampiyonu Çerkezköy Belediyesi Takımı adına da şampiyonluk kupasını Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay verdi.