info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kendi İmkanlarıyla Kız Çocuklarına İlham Oldular

Tekirdağ`ın Muratlı ilçesinde Halk Eğitim Müdürlüğü öğretmenlerinden Gökhan Yıldızoğlu, Kaan Kaplan ve birkaç öğretmenin yanı sıra bir kafe işletmecisinin sponsorluğu sayesinde kurulan Yıldızspor 2012 spor kulübü kız voleybol takımı kız çocuklarının eğitim yuvası oldu.

Birlik ve dayanışma içerisinde aile sıcaklığının oluştuğu takım sayesinde,genç kızlar hem zararlı alışkanlıklar yerine sağlıklı spora yöneliyor hem birlik ve beraberlik anlayışları pekişiyor hem de sporda kazanma arzusunu öğreniyorlar.

Sponsorla Ayakta Kalıyorlar 2012 yılında Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde kurulan spor kulübü,voleybol branşında faaliyetlerine 2021 yılından itibaren altyapı olarak başladı. Tekirdağ yerel voleybol Ligi'ne 2023 yılında alt yapı yaş kategorilerinde katılarak faaliyet gösterdi.2024 yılında düzenlenecek yerel liglerde mini midi yıldız ve gençler kategorilerinde katılım sağlayıp Muratlı ilçesini en iyi şekilde temsil ederek sportif başarılar elde ederek Tekirdağ'ı bölge müsabakalarında temsil etmek istemektedir. Pandemi döneminde büyük sıkıntılar yaşayan kız voleybol takımı,kendi imkanlarıyla ayakta kalmaya çalışırken, Muratlı Kahverengi Kafe sahibi bu takıma destek olma kararı aldı. Bunu da resmileştirerek,Takım Antrenörü Gökhan Yıldızoğlu ve Kahverengi Kafe sahibi Erkin Gültekin arasında resmi sponsorluk anlaşması imzalandı.

Erkin Gültekin, işletmesinde gerçekleştirdiği kahvaltıda yaptığı açıklamada, " spor, gençlerimizi geleceğe daha sağlıklı, sorumluluk sahibi,başarma azmiyle hazırlayan önemli bir unsurdur. Geleceğimizin teminatı bu pırıl pırıl gençlerimizin kötü alışkanlıklara yönelmesi yerine sporu tercih etmesi mutluluk verici olmasının yanında bizi de gururlandırıyor. Böylesine güzel bir oluşuma imza atan hocalarını kutluyor, her daim yanlarında olacağımı beyan ederek başarılar diliyorum " Dedi.

Muratlı Yıldızspor 2012 kız voleybol takımında Genç Kızlar kategorisinde kadroda toplam 21 yarışmacı sporcu bulunuyor.    Murat ÜRTEKİN

Kaynak : Murat Ürtekin