info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kıskıvrak yakalandılar

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Ekipleri yaptıkları bir çalışma neticesinde kıskıvrak yakalandılar.

29.09.2009 günü il merkezinde 6 farklı adreste bulunan ikametlerden Hırsızlığa teşebbüs Mala Zarar Verme ve Konut Dokunulmazlığını İhlal olayları meydana gelmiştir.

Meydana gelen Mala Zarar Verme, Konut Dokunulmazlığını İhlal ve Hırsızlığa teşebbüs olayları ile ilgili olarak yapılan çalışmalarda; Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekiplerin Değirmen altı bölgesi Çamlık Sitesi civarında durumundan şüphelenilen içerisinde belirtilen eşkâl bilgileri ile örtüşen şahısların bulunduğu Mavi Renkli Peugeot marka otonun dur ihtarına uymayarak kaçması sonucu bahse konu oto ve içerisindeki aşağıda açık kimlikleri yazılı şahıslar otoda bulunan ve Hırsızlık olaylarında kullanıldığı tespit edilen tornavida ve keski aletlerini dışarıya attıkları esnada Maxi Doğtaş Mobilya önünde yakalanarak alınan doktor raporlarına binaen Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliğine intikal ettirilmiştir. Şahıslarla birlikte ele geçirilen Oto içerisinde Savcılıktan alman arama kararına binaen yapılan aramada 2 adet tornavida 1 adet ucu sivriltilmiş tornavida, 1 adet kapı kilidi açmak için kullanıldığı tahmin edilen küçük Murç, l adet ayarlı Pense ele geçirilmiştir. Konu ile ilgili olarak R.V. isimli şahsın yakalandığı sırada görevlilerimize kimlik bilgileri hakkında yalan beyanda bulunmuş daha sonra şahsın kimliğinin R. V. olduğunu Tespit edilmesi üzerine şahıs hakkında ayrıca Başkasının adına kimlik veya kimlik bilgilerini kullanmak suçu ile ilgili tahkikat evrakı düzenlenmiştir.

Şüpheli H. K. isimli şahıs 18 yaşından küçük olması sebebi ile hakkında gerekli işlemlerin yapılabilmesi için Çocuk Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir. Olayı görgü tanığı yukarıda ismi geçen şahıslardan R. V. ve H. K. u tam ve eksiksiz olarak teşhis etmiştir.

Konu ile ilgili olarak yakalanan şüpheliler E. Y. ve R.V. alınan ifadelerinde samimi ikrarda bulunarak belirtilen olayları kendilerinin gerçekleştirdiklerini beyan etmişlerdir.

Yakalanan şüpheliler R.V. E.Y. ve H.K. haklarında EVDEN HIRSIZLIĞA TEŞEBBUS. MALA ZARAR VERME ve KONUT DOKUNULMAZLIĞININ İHLAL ve şüphelilerden R.V. isimli şahsa BAŞKASININ ADINA KİMLİK veya KİMLİK BİLGİLERİNİ KULLANMAK suçundan soruşturma evrakı düzenlenmiş şüpheli şahıslar 30.09.2009 günü ADLİYEYE sevk edilmişlerdir. Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü kentin asayişini koruma konusunda ki kararlı davranışları ile başarılı çalışmaların devam edeceğinin sinyalini vererek halka güven vermeye devam ediyor.