info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Koşabiliyorsan Koş Projesine Tekirdağ dan Büyük İlgi

Tekirdağ’da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan “ Koşabiliyorken Koş” projesine vatandaşların ilgisinin artarak devam ettiği bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ali Osman Tatlısu başlatılan proje ile ilgili yazılı açıklamada bulundu. 
 
Tatlısu, proje ile ilgili geçen yıl Spor Genel Müdürlüğünün talimatları ile başlatılan proje kapsamında şimdiye kadar İl Merkezi ve İlçelerinde yaklaşık 12 bin vatandaşın spor tesislerinde deneyimli antrenörler nezaretinde sporla tanışmasının sağlandığını ifade ederek;” Amacımız 7’ den 70’ e halkımızı bilinçli spor yapmaya yönlendirmek, sağlıklı, hareket kabiliyeti yüksek, sporu seven geniş kitleler oluşturmaktı. Bugün itibarı ile gelinen noktada uygulamalarımıza katılan vatandaşlarımızdan aldığımız geri bildirimlerde dile getirmiş oldukları memnuniyetlere istinaden hedeflenen başarıyı yakaladığımızı düşünüyorum. Hali hazırda İl Merkezi, Çorlu, Çerkezköy, Saray, Hayrabolu ve Muratlı ilçelerimizde Atletizm, Aerobik, Jimnastik, Fitnes, Basketbol, Masa Tenisi, Tenis ve Yüzme branşlarında çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ayrıca Koşabiliyorken Koş Projesi kapsamında “ Ev hanımları Spor Yapıyor “ projesi ile çalışmayan ev hanımları haftanın 3 günü tesislerimiz açılarak farklı branşlarda spor yapmaktadır. Bu projeye ilçeler dahil toplam 728 ev hanımı katılmaktadır. “ dedi.
 
Tatlısu açıklamasında önümüzdeki günlerde yine bu proje kapsamında halkın göstereceği ilgi doğrultusunda diğer branşlarda da ilave uygulamaları yine uzman antrenörlerimiz eşliğinde hayata geçireceklerini, tüm spor tesislerinin 7’ den 70’ e günün her saati açık bulundurulacağını, spor yapmak isteyen herkesin hizmetinde olacağını kaydetti.