info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kumbağda Cep Telefonunu Çalarken Kameraya Yakalandı

Tekirdağ ın tatil beldesi Kumbağ da bulunan bir marketten alış veriş yapan 46 yaşındaki N. S. , tezgahın üzerinde başka bir müşteri tarafından unutulan cep telefonunu çalarken güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Tekirdağ'ın tatil beldesi Kumbağ'da bulunan bir marketten alış veriş yapan 46 yaşındaki N. S. , tezgahın üzerinde başka bir müşteri tarafından unutulan cep telefonunu çalarken güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Tutuklanan kadının kızı, cezaevine götürülen annesine gözyaşları içinde sarıldı.

Kumbağ'daki bir maketten alış veriş yaparken telefonunu tezgahın üzerinde unuttuğunu fark eden 22 yaşındaki K. D. , geri döndüğünde bulamadığı telefonunu market sahibine sordu. Telefonu görmediğini söyleyen market sahibi de güvenlik kameralarına bakarak telefonun kim tarafından alındığını öğrenebileceklerini belirtti.

Kamera kayıtlarında yapılan incelemede unutulan cep telefonunun markete gelen kadın bir müşteri tarafından alındığı tespit edildi. Market sahibi, kadının yakındaki bir pansiyonda kaldığını söyleyince, telefonun sahibi de jandarma karakoluna giderek şikayetçi oldu.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE ANNESİNE SARILDI

İhbar üzerine isminin N. S. olduğu tespit edilen kadının pansiyondaki odasına giderek arama yapan jandarma ekipleri, çalınan telefonu sim kartı çıkarılmış olarak buldu.

Yapılan ilk sorgulamada telefonun kendisinin olduğunu söyleyen kadın, kamera kayıtlarının gösterilmesi üzerine suçunu kabul ederek, 'Evet telefonu ben aldım. Bir hata yaptım şeytana uydum pişmanım' dedi.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından Tekirdağ Adliyesi'ne sevk edilen N. S. tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi'ne gönderildi. N. S. 'nin kızı, annesinin tutuklandığını öğrenince adliye çıkışında gözyaşları içinde annesine sarıldı.