info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kzılıay dan 81 İlden 81 Çocuk Projesi

Türk Milleti 23 Nisan 1920′de Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde T.B.M.M.’ni kurarak yeni bir devletin temellerini atmış ve her yıl “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanan çocuklara armağan edilmiş bu önemli günde adını Mustafa Kemal ATATÜRK’ün vermiş olduğu bir kurum olan Türk Kızılayı çocuklarımız için öncülüğünü İstanbul İl Şube Başkanlığının yapmış olduğu 81 ilden birer çocuğun katılımış olduğu programa ,İlimizden de İnönü Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Eda DEMİR ve Tekirdağ Kızılay Şubesinden Yönetim Kurulu Üyesi Hamiyet ÇİZEN katıldı.

 

Türk Milleti 23 Nisan 1920′de Mustafa Kemal ATATÜRK’ün önderliğinde T.B.M.M.’ni kurarak yeni bir devletin temellerini atmış ve her yıl “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanan çocuklara armağan edilmiş bu önemli günde adını Mustafa Kemal ATATÜRK’ün  vermiş olduğu bir kurum olan Türk Kızılayı çocuklarımız için öncülüğünü İstanbul İl Şube Başkanlığının yapmış olduğu 81 ilden birer çocuğun katılımış olduğu programa ,İlimizden de İnönü Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Eda DEMİR ve Tekirdağ Kızılay Şubesinden Yönetim Kurulu Üyesi Hamiyet ÇİZEN katıldı.
 
21-24 Nisan 2013 tarihleri arasında düzenlenen yoğun program arasında öğrenciler tarihi ve turistik yerleri gezerek İstanbul Valiliği’nede ziyarette bulundular.
Bütün organizasyonlara katılan Ulaştırma Denizcilik  ve Haberleşme Bakanı Binali YILDIRIM’a, Kızılay Genel Başkanımız Sayın Ahmet Lütfü AKAR’a ve İstanbul İl Şube Başkanı İlhami YILDIRIM’a teşekkür ettiler.