info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Maç bitti ortalık karıştı

Çorlu Gençlerbirliğispor ve Tekirdağspor takımları arasında oynanan maçın ardından olaylar çıktı.

Tekirdağspor un 1- 0 kazandığı maç sonrası Çorlu Gençlerbirliğispor yönetici ve futbolcuları önce hakeme saldırdı, ardından futbolcular tekme tokat birbirine girdi.

Çorlu General Basri Saran Stadyumu nda oynanan ve Tekirdağ Süper Amatör Küme nin şampiyonunun belirlendiği maçı 1-0 kazanan Tekirdağspor un oyuncuları öfkenin hedefi oldu. İki takım oyuncuları saha içerisinde tekme ve yumruklarla birbirlerine saldırdı. Saha içerisinde futbol oynayan oyuncular maçın ardından ise adeta boks yaptı. İki takımın teknik heyeti ve yöneticilerin de karıştığı kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Polis ekiplerinin olayları yatıştırdığı anlarda ise stad kapılarını kapatıp Çorlu Gençlerbirliğspor seyircilerini güvenlik gerekçesi ile dışarı çıkarmaması yeniden olayları alevlendirdi. Stad dışına çıkmalarına izin verilmeyen yüzlerce taraftar bir anda tribünlerden sahaya atlayarak galibiyet sevinci yaşayan Tekirdağspor oyuncularının üzerine yürüdü. Polis ekiplerinin de yetersiz kaldığı bu anda ise devreye polis köpekleri girdi. Köpek Eğitim Merkezi polislerinin komuta ettiği iki polis köpeği saha içerisine giren öfkeli seyircileri durdurmayı başardı.

Saha ve stad içerisinde başlayan olaylar stadyum dışına da taştı. Maçın hakemlerinin iki bariz penaltılarını vermediğini iddia eden Çorlu Gençlerbirliğispor oyuncu ve yöneticileri de stadyumdan çıkan hakemlerin üzerine yürüdü. Polis ekiplerinin güçlükle ayırdığı olaylar sonrasında, maçın hakemine taş attığı iddia edilen Çorlu Gençlerbirliğisporlu bir futbolcu polislerce gözaltına alındı. Maçın hakemleri ise polis otosuna bindirilerek uzaklaştırıldı.

Karşılaşmayı 1- 0 kazanarak ligi ikinci sırada tamamlayan Tekirdağspor terfi maçları ve deplasmanlı bölgesel lige katılma hakkı kazanırken, aynı puanda kalan Çorlu Gençlerbirliğispor gol averajı ile ligi üçüncü sırada tamamladı. 49 puanı bulunan Velimeşe Belediyespor ise Tekirdağ Süper Amatör Küme nin şampiyonu oldu.