info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mahalleli Camisine Sahip Çıktı

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesine bağlı Bağlık Mahallesi’ndeki Kuba Camii Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yardım kermesi açtı.

Açılışının oldukça kalabalık olduğu kermeste mahallelilerin evlerinde hazırladıkları dolma, kek, poğaça, kurabiye, içli köfte sarma, gözleme gibi ürünler satışa sunuldu. 
 
Gelirinin Caminin ve Kuran Kursunun ihtiyaçları için kullanılacağı kermes, bir gün boyunca açık kalacağı kaydedildi. Kermesin açılışına AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Sait Yazı, AK Parti Belediye meclis üyeleri, AK Parti yönetim kurulu üyeleri, Türk Diyanet Vakfı Çerkezköy Temsilcisi İsmail Bütün, Kuba Camii Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri ve mahalleli katıldı. 
 
AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Reşat Bahar, kermesin hayır getirmesini diledi ve AK Parti’nin her türlü desteği kendilerinden esirgemeyeceğini kaydetti. Kuba Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Nazım Kaya, kermesten elde edilecek gelirin cami ve kuran kursu yararına kullanılacağını söyleyerek, "Kermesin düzenlenmesinde emeği geçen dernek yöneticilerimize, Kuran kursu hocamız Nuray Sivri’ye ve mahalle de bulunan kadınlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.