info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara 70 Yataklı Bölge Hastanesinin Yol Yapım Çalışmaları Başladı

Malkara’da yapımına devam edilen 70 Yataklı Bölge Hastanesinin yolunda yol yapım çalışmaları 7 Haziran 2016 Salı günü itibariyle başladı.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan ile birlikte Camiatik Mahallesi, Küçük Sanayi Sitesi Mevkii`ne giderek Bölge Hastanesi yolunda yapılan yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi ve yetkililerden çalışmaların son durumu hakkında detaylı bilgiler aldı. 

Başkan Ulaş Yurdakul konuyla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamasında; “Yapmış olduğumuz bütün çalışmalarımız Malkara`ya ve Malkara halkına yakışır bir şekilde yapılıyor. Küçük Sanayi Sitesi Mevkii`nde Belediyemiz adına kayıtlı 27,934,30 m² alan üzerinde yapımına devam edilen 70 yataklı Bölge Hastanesinin yol yapım çalışmalarına da başlanıldı. Bölge hastanesinin yol bağlantıları konusunda Tekirdağ Büyükşehir Belediyemizin büyük destekleri var. Bu konuya büyük bir itina ve özveri ile yaklaşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak’a vermiş olduğu desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.” dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin