info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Hayırlı Olsun Ziyareti

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Başkanı ve Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Başkanına Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliğine giderek Başkan Ergin Durgun’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette; Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Hülya Ertan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Belediye Meclis üyesi Cem Özkan yer aldı. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul belediye çalışmaları ve yatırım projeleri hakkında Tekirdağ Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ergin Durgun’a bilgiler vererek, görevinin hayırlı olmasını dileyip çalışmalarında başarılar diledi.

Ulaş Yurdakul, damızlık sığır yetiştiricileri başkanı Ergin Durgun’u ziyaretinin ardından, Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliğine giderek Başkan Cemalettin Toluca’ ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Önceki ziyarette olduğu gibi, Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı Hülya Ertan, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis üyesi Cem Özkan başkanı bu ziyaretinde de yalnız bırakmadılar.

Başkan Ulaş Yurdakul Belediye çalışmaları ve yatırım projeleri hakkında Tekirdağ Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Cemalettin Toluca ve Yönetim Kuruluna bilgiler vererek, çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak : Murat Ürtekin