info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Kozyörük Mahallesindeki Çalışmaları Yerinde İnceledi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 22 Şubat 2016 Pazartesi günü saat 15.00'te Kozyörük Mahallesi'nde yapılan çalışmaların son durumunu yerinde inceledi.

Yapılan incelemelerde Cumhuriyet Halk Partisi Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Malkara Belediye Meclis Üyesi Nuri Dinçer ve TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın da yer aldı. 

Kozyörük Mahallesi'nde Malkara Belediyesi tarafından yaptırılan ve tamamlanan 25 x 45 m sentetik yüzeyli çim halı saha ve sosyal tesis projesi, halı saha yanına Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan çocuk oyun parkını ve Kozyörük Mahallesi’nde başlanılacak olan kanalizasyon şebeke inşaatı yerlerini inceleyen Başkan Ulaş Yurdakul yetkililerden halı sahanın son durumu ile kanalizasyon şebekesinin geçeceği yerler hakkında bilgiler aldı. BAŞKAN ULAŞ YURDAKUL’DAN İLK DENEME Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, tamamlanan Kozyörük Halı Sahasında 8 Mart’taki açılış öncesi ilk denemeyi de bizzat kendisi yaptı. 

Başkan Ulaş Yurdakul, penaltı çekip, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Meclis Üyesi Nuri Dinçer ve TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın ile birlikte sahada kısa süreliğine pas yaparak halı sahanın zeminini denemiş oldular. Kozyörük Mahallesi'ndeki kahvehanelerde mahalle sakinleriyle de görüşen Başkan Ulaş Yurdakul 8 Mart 2016 Salı günü halı saha açılışının ve Kozyörük Mahallesi kanalizasyon şebeke inşaatı temel atma töreninin yapılacağını belirtti. 

Kozyörük Mahallesi sakinleri de gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetlerini belirtip, mahallelerine yapılan projeler için Başkan Ulaş Yurdakul, CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, Belediye Meclis Üyesi Nuri Dinçer ve TESKİ Malkara Şube Müdürü Kenan Taşkın’a teşekkürlerini ilettiler.
Kaynak : Murat Ürtekin