info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul`dan Akşener`e Destek

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşeneri`in Cumhurbaşkanlığı`na Aday Olabilmesi İçin Destek Verdi

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul,İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Cumhurbaşkanlığı'na aday olabilmesi için başlattığı 100.000 imza kampanyasına destek verdi.

CHP Malkara İlçe Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında; CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan, CHP Malkara İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Kökten, CHP Malkara İlçe Gençlik Kolları Başkanı Aykut Yenice ve CHP üyeleri yer aldı. Bugün itibarı ile seçim çalışmalarını başlattığını belirten CHP Malkara İlçe Başkanı Hülya Ertan; “Ben inanıyorum ki burada ki her yol arkadaşım benden daha fazla emek harcayacaktır. Bundan zerre kadar şüphem yoktur. Bugün burada toplanmamızın bir diğer sebebi de İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener'in başlatmış olduğu imza kampanyasıdır. Bu programın sonunda buradan hep birlikte İlçe Seçim Kurulu’na gideceğiz. Ülkemizin demokrasi ile yönetilebilmesi ve parlamenter sistemle yönetilebilmesi için ülkesini, vatanını, bayrağını seven duyarlı bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak bizler de gidip imzamızı atacağız. Her Türkiye Cumhuriyeti vatandaşının aday olma, seçme ve seçilme hakkı vardır. Hiç kimse buna engel olamaz. Kazanan Cumhuriyet Halk Partisi olacak, kazanan Cumhuriyet olacak, kazanan demokrasi olacak. Katıldığınız için hepinize teşekkür ediyorum.” diyerek duygu ve düşüncelerini belirtti.

Bugün Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu misyonunu üstlendiğini belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Kurucu misyonumuza yakışan bir şekilde Türkiye’ye demokrasiyi çok partili sistemi getiren bir parti olarak İYİ Parti’ye seçimlere katılabilmeleri için milletvekillerimiz ile birlikte grup kurmasını sağlamıştık. Bunun ardından 5'e 5 olan Yüksek Seçim Kurulu'nun kararı oy birliği ile kabul edilerek İYİ Parti'yi seçime katmak zorunda kalmıştı. Maalesef için de yaşadığımız demokrasi ve adalet özet olarak bu.

Bizler özgürlüğe, adalete inanan kişiler olarak bugün tekrar Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığına aday olabilmesi için İlçe Seçim Kuruluna gidip imzalarımızı atacağız ve kendisine destek vereceğiz. Bugün Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı açıklandı. Sevgili Muharrem İnce ben belediye başkanı adayı iken Malkara’ya gelip bana destek olmuştu. Şimdi destek olma sırası bizde. Muharrem İnce’nin bu seçimi kazanabilmesi için elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Ben Malkaralı hemşerilerime bugün Çavuşköy Mahallemizde Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk Anıt’ı açılışında da söyledim. Ben Malkaralı hemşerilerimin demokrasiden, özgürlükten, adaletten, cumhuriyetten ayrılmayacaklarını düşünüyor ve inanıyorum. Hepinize saygılar sevgiler sunuyorum.“ dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin