info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyesi Vatandaşının Yanında

Malkara Belediyesi tarafından Yörücek Mahallesindeki ihtiyaç sahibi engelli vatandaşa akülü tekerlekli sandalye, Hacısungur Mahallesindeki ihtiyaç sahibi vatandaşa ise hasta yatağı yardımında bulunuldu.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye ile hasta yatağı Belediye Meclis Üyeleri Nuran Başkütük, Birsen Karataş ve Bahadır Uysal teslim edildi. İhtiyaç sahibi vatandaş ise göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı Belediye Meclis Üyeleri Nuran Başkütük, Birsen Karataş ve Bahadır Uysal'a ve desteğini her zaman yanlarında hissettikleri Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür edip memnuniyetlerini belirttiler.

Malkara Belediyesi olarak her zaman vatandaşların yanında olduğunu belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Yörücek ve Hacısungur Mahallesideki hemşehrilerimiz ihtiyaçlarını belediyemize bildirdi. Bizlerde hiç vakit kaybetmeden hem evlerini ziyaret etmiş olduk hem de ihtiyaçlarını teslim etmiş olduk. Yaşama sevinci olan bir insan her zaman mutlu olur. Ancak engelli bir bireyin yaşama sevinci olsa dahi onu mutsuz eden karşısına çıkan engelleridir. Bu konuda toplumumuz ne kadar bilinçlenirse engeller o kadar azalır. Bizler hemşehrilerimizin her zaman yanında olacağız. Çünkü engelleri birlikte aşabiliriz.“ dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin