info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4049
Dolar Satış
:
32.4632
Euro Alış
:
34.4266
Euro Satış
:
34.4887
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Beşiktaşlılar Derneği Dayanışma Yemeği Düzenlendi

Tekirdağ’a bağlı Malkara Beşiktaşlılar Derneği’nin düzenlediği dayanışma yemeğinde Beşiktaşlı taraftarlar doyasıya eğlendi.

Misafirlerini kapıda karşılayan Malkara Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri hazırladıkları organizasyon ile muhteşem bir geceye imza attı. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Cumhuriyet Savcısı Can Tuncay, İlçe Emniyet Müdürü Cüneyt Aydın, Jandarma Bölük Komutanı Bnb. Sedat Akbıyık, Oda ve Birlik Başkanlarının yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı yemekte açılış konuşmasını yapan Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Osman Alcan konuklarına iyi eğlenceler diledi.
Yemekte yapılan açık arttırmada orijinal Beşiktaş logolarının simgeleri olan tablo iş adamı kuyumcu Ender Macar tarafından 2 bin 250 TL'ye satın alındı. Gecede Malkara Fenerbahçeliler Derneği tarafından Beşiktaş derneğine 1 adet bilgisayar hediye edilirken, Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul tarafından İnönü Stadyumundan temin edilen bir adet kapalı tribüne ait plastik koltuk hediye edildi. 
Beşiktaş taraftarları geceyi müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek kutladı. Ayrıca gecede çocuklar için de sihirbaz gösterileri, palyaço ve boyama etkinlikleri aileler tarafından beğeniyle izlendi.