info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Hürriyet Caddesi Üzerinde Sergi Açan Pazar Esnafı İle İstişare Toplantısı Yapıldı

Malkara Belediyesi ile Pazartesi günleri Hürriyet Caddesi üzerinde sergi açan pazar esnafları arasında Belediye Meclis Odasında istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıya; Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, Belediye Meclis Üyeleri Ali İhsan Uslu, Malkara Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Erhan Bingül, Keşan Tuhafiyeciler ve Manifaturacılar Esnaf Odası Başkanı İsmail Yüksel, Zabıta Müdürü Emrah Özsoybaş, Hürriyet Caddesi üzerinde sergi açan pazar esnafları ve basın mensupları katıldı. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Hürriyet Caddesi’nde yapılacak olan modernleştirme ve yayalaştırma projesinden dolayı bu cadde üzerinde sergi açan pazarcı esnafımızla yer değişimi konusu hakkında görüş alışverişinde bulunup istişare yapacağız.

Yaptığımız çalışmayı ve önerilerimizi sizlere sunacağız. Sizlerin de fikirleriniz ve önerileriniz varsa bunları dinleyeceğiz.” Diyerek Hürriyet Caddesi güzergâhında sergi açan pazar esnaflarıyla konuyla ilgili görüşmeler yaptı. Çözüm önerilerinin konuşulduğu toplantıda, Hürriyet Caddesi üzerinde yapılacak olan yayalaştırma projesi kapsamındaki çalışmalar sebebiyle Pazartesi günleri bu caddede sergi açan pazar esnaflarıyla yer değişimi konusu ve kapalı pazar yeri faaliyete geçene kadar kurulacak olan yeni pazar yeri güzergâhları görüşüldü. Yapılan görüşmelerin ardından Hürriyet Caddesi üzerinde sergi açan pazar esnaflarının yeni pazar güzergâhlarının netleşmesi için son bir toplantının daha yapılmasına karar verildi. Toplantı sonunda pazar esnafları, çözümsel insan odaklı ve mağduriyeti önleyen yaklaşımından dolayı Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a teşekkür ettiler.

Kaynak : Murat Ürtekin