info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara’da Yol Yapım Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Malkara’da Yol Yapım Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Malkara’nın Cadde ve sokaklarında sürdürülen kilitli beton parke taş, beton bordür, beton yağmur oluğu ve perdahlı kaldırım işi çalışmaları Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile yüklenici firma Güngör İnşaat Taah. ve Mühendislik tarafından hızla devam ediyor.
 
 
Yapılan yol çalışmaları dâhilinde 10 Aralık 2015 Perşembe günü Gazibey Mahallesi Subay Lojmanları Sokak’ta parke taş yol yapımına geçildi.
 
İnsan odaklı belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Malkara Belediyesi, vatandaşların mağdur olmamaları açısından Fen İşleri Müdürlüğünün yaptığı program dâhilinde su inşaatı yüzde yüz tamamlanan cadde ve sokaklarda yol yapım çalışmalarına devam edecek.
 
Yol yapım çalışmaları devam ederken bir yandan da bu çalışmalar dâhilinde bordür arkalarına parsel mülkiyet sınırlarının elverdiği ölçüde de yaya kaldırımları yapılıyor.
 
Ayrıca Fen İşleri Müdürlüğü tarafından başta Zülfikarağa Caddesi’nde Belediye ek hizmet binası yanında olmak üzere ve bazı muhtelif sokaklarda da yol onarım çalışmaları gerçekleştirildi.
 
Kaynak : Murat Ürtekin