info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara`nın Geleceğini İnşa Etmeye Devam Ediyoruz

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul Hİzmetlerine Devam Ediyor

Malkara’nın uzun yıllar ihtiyacını karşılayacak olan Et Kombina Tesisi ve Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri inşaatları hızla yükseliyor.

Şehrin uzun yıllardır beklediği projelerin hızla yükseldiğini belirten Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul; “Malkara’nın geleceğinde önemli 2 mihenk taşı olan projelerimizi hayata geçiriyoruz. Et Kombina Tesisi ve Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri projelerini en kısa sürede tamamlayıp hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Et Kombina Tesisi inşaatımız tamamlandığında Türkiye’nin 2. Trakya’nın en büyük tesisini ilçemize kazandırmanın gururu ve mutluluğu içinde olacağız.

Malkara Belediyesi’nin kurulduğu günden bugüne kendi bütçesinde yaptığı en büyük yatırım olan Çok Amaçlı Kapalı Pazar Yeri inşaatımız hızla devam ediyor. Projemiz tamamlandığında şehir merkezimiz rahat bir nefes alacak. Malkara Belediyesi olarak vatandaşlarımızın refahı için ve Malkaramızın hak ettiği modern bir şehir görünüşüne kavuşabilmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımız devam ediyor.

Gücümüzü ve çalışma azmimizi Malkaralı hemşerilerimizin bizlere duymuş olduğu güvenden alıyoruz. Bu yatırımlarda emeği geçen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Albayrak’a da teşekkürlerimizi borç biliriz. Her şey daha güzel ve yaşanılabilir bir Malkara için. Malkara gelişmeye devam ediyor.” dedi. 

Kaynak : Murat Ürtekin