info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mehmet Sabri Yüce;Bu Şehre Borcumu Ödemek İçin Adayım

Mali Müşavir, iş insanı Mehmet Sabri Yüce, Süleymanpaşa basınıyla yemekte bir araya gelerek, Süleymanpaşa Belediye Başkanlığı için aday olacağını söyledi.

Yüce yaptığı açıklamada; " Her ne kadar resmen partide açıklamasam da, aday olacağım herkes tarafından biliniyordu. Cumhuriyet Halk Partisinden aday adayı olacağım. Bugünkü buluşmamız tanışmak ve istişare etmek içindi. Resmi açıklamamı partimizin il binasında yapacağım.Tekirdağlıyım,Trakyalıyım. Bu şehrin evladıyım, bu şehirde büyüdüm, Ekmeğimi bu şehirde kazandım. Vatanım,memleketim olan bu şehir benim için her imkanı sundu. Şimdi borcumu ödeme zamanı, memleketime, şehrime hizmet etme zamanıdır" Dedi.

Yeminli Mali Müşavir olan Mehmet Sabri Yüce,Trakya'nın en kurumsal ofislerinde biri olan, kısıtlı personelli hizmet sektörü olan mali müşavirlik ofisinde, büyük bir şirketin temsilcisi olarak 25 kişiye istihdam sağlıyor. Büyükşehir olmadan önce,Tekirdağ Belediyesi'nde CHP'den iki dönem belediye meclis üyesi olarak plan bütçe komisyonu ve denetim komisyonluğu başkanlığı yaptı. 2020 yılından beri de halenTekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına bağlı şirketlerin danışmanlığını ve yeminli mali müşavirliğini yapıyor. Mehmet Sabri Yüce, aslında aday adaylığı açıklamasını kongre süreci sonunda partinin il binasında yapmak istediğini fakat bu adaylık meselesinin yayılması sonucu,kamuoyunun aydınlatılması ve yanlış bilgilendirmemesi için durumu basın mensupları yoluyla Süleymanpaşa halkına ve partisinin üyelerine duyurmak amacıyla zaruret doğduğu için bu adaylık bilgilendirme sini yaptığını ifade etti.

Çalkantılı geçen Süleymanpaşa siyasetinde, ilk defa bir aday adayının şeffaf ve açık sözlülükle kamuoyunu bilgilendirmesi, basın mensupları tarafından takdirle karşılandı.

Kaynak : Murat Ürtekin