info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Memleket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Bora Küçükçetin, Koltuk Sevdasıyla Değil, Memleket Sevdasıyla Çalışıyoruz

Memleket Partisi Tekirdağ il başkanı Bora Küçükçetin, son zamanlarda gerek sosyal medyada gerekse basın-yayın organlarında parti içi muhalefet yapan gruplarca gündeme gelen bazı kafa karıştıran söylemlerin kaynağını ve sebeplerini açıklamak için bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Tekirdağ merkez ilçe Süleymanpaşa ‘da gerçekleşen bu basın toplantısında, kendilerinin parti kurallarına ve tüzüğe uygun olarak gereken tüm çalışmaları yaptıklarını ve partinin prensipleri, mücadelesi ve hedeflerinden asla ödün vermeyeceklerini dile getirdi. Bora Küçükçetin, partilerinin kişilerin koltuk sevdasıyla değil memleket sevdasıyla hizmet vermesi gerektiğini söyledi. Bu konuda gündemdeki spekülasyonlara son vermek için gerçekleştirdiği basın toplantısında habercilerin doğru ve tarafsız olarak bilgilendirilmesi için açıklama yapan ve basın mensuplarının sorularını cevaplayan Bora Küçükçetin;

“Kıymetli basın mensupları; Bugün il başkanlığımızda sizlerle bir araya gelmemizin sebebi kimsenin aklında soru işareti kalmamasını istediğimizden dolayı hem kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi hem de il başkanlığımızın çalışmaları ve hedefleri hakkında sizlerle bilgi paylaşmak amaçlıdır. Bildiğiniz üzere ben Bora Küçükçetin 1 Nisan 2021 tarihinde Tekirdağ ilimizde kuruluş için partimiz Genel Başkanı Sayın Muharrem İnce tarafından görevlendirildim. Görevlendirildikten hemen sonra aldığım sorumlulukla hızlı şekilde çalışmalarıma başlayıp, 4.06.2021 tarihinde il başkanlığımızın resmi açılışını ardından da 1 Ağustos 2021 tarihinde 1. Olağan seçimli il kongremizi yapmış bulunmaktayım. Bu geçen 11 aylık sürede 8 ilçemizde de örgütlenmemizi tamamlamış bulunmaktayız. Baskıcı siyasi iktidar, ilimizde hâkim baskıcı yerel yönetimler ve ülkemizin içinde bulunduğu çok ağır ekonomik koşullar göze alındığında herkesin takdiridir ki bir siyasi partiyi kurmak öyle kolay ve basit bir iş değildir. Memleket Hareketi olarak başladığımız 4 Eylül 2020 Cuma günü Milli Mücadele’nin mihenk taşı Sivas’ta bulunarak Genel Başkanımız Muharrem İnce ile meşaleyi yaktığımız günden, ilimizde çalışmalarımıza başlayıp partimize katılan ve benimle birlikte özveriyle çalışan yol arkadaşlarımla birlikte “biz” olduk. Ve hiçbir zorluğu mazeret kabul etmeksizin “sadece memleket” diyerek mücadelemize devam etmekteyiz.

Geçen bu 11 aylık sürede, bu hızlı kuruluş döneminde elbette ki içimize kötü niyetle sızmış kişiler, sızdırılmış olanlar da olmuştur maalesef. Kuruluşun ardından temel fiziki şartların oluşturulmasıyla, kadrolar kurulunca, ilçelerde binalar açıldıkça, büyük harcamalar azalmaya başlayınca bu kötü niyetli kişiler harekete geçmiştir. Planlı ve sistematik şekilde il başkanını düşürmek ve il başkanlığını ele geçirmek amaçlı anti- demokratik yöntemlerle iç huzurumuzu bozmaya, partiyi bölmeye, ortalığı karıştırmaya yönelik çirkin ve beyhude çabalar içine girmişlerdir. Bu yapılanlardan duyulan rahatsızlık sonucunda biz yetkili kişiler ve bu grup genel merkeze çağrılmış genel başkanımız başkanlığında yapılan toplantıda ikaz edilmişlerdir. Bu toplantıda aradıklarını bulamadıkları, isteklerinin karşılık bulmayacağını anladıkları için toplantı sonrası “istifa” isimli bir whatsapp grubu kurarak bazı üyelerimizi toplu istifa için baskılamış, zorlamış ve istifa etmeyeceğini söyleyenlere küfür ve hakaret ederek bu gruptan çıkarmışlardır. Niyet ve çaba gayet açık ortadadır, değerli basın mensupları. Özellikle ifade etmek isterim ki bu şahıslar ne bu toplantının ne de il başkanı ve temsil ettiğim il örgütümüzün asla muhatabı değillerdir, olamazlar! Geçen 10 gün içerisinde önce Çerkezköy ilçemizde ardından Süleymanpaşa ilçemizde yaptıkları iki açıklamada da gördük ki; Bozuk ruh hallerinin yüzlerine ellerine yansıdığı, özgüvensiz, bütünlüğü olmayan, yalanlarla dolu açıklamalarıyla akılları sıra giderayak partiye, genel başkanımıza ve il başkanına zarar vereceğiz düşüncesine sahip bu şahıslar düne kadar kendilerini en iyi Memleket Partili ve Muharrem İnce sevdalısı olarak anlatmaktaydılar.

Yine bu açıklamalarının ilkinde partiden istifa sayısını 80 kişi olarak vermişler sonraki açıklamada bu sayıyı 183’e çıkarmışlar ve partimizin Tekirdağ’daki toplam üye sayısnıı 450 olarak belirtmişlerdir. Ben bu yalanları dün genel merkezimizden aldığım güncel bilgiyi kamuoyu ile paylaşarak düzeltiyorum. Bu bölücü çalışmanın eseri olarak; Çerkezköy’de 61 Çorlu’da 1 Hayrabolu’da 5 Ereğlisi’nde 1 Kapaklı ’da 2 Süleymanpaşa ’da 21 istifa gerçekleşmiş, toplamda istifa sayısı 91 olmuştur. Fakat baskıyla istifa ettirilen bazı üyelerimiz durumlarını izah ederek partimize geri dönmeye başlamışlar ve son 10 gün içerisinde partimize ilimiz Tekirdağ’da 109 yeni üye kazandırılmış olup dün itibarıyla toplam üye sayımız 541’e ulaşmıştır. Üye hedefimiz 4 Haziran 2022 tarihine kadar 1000 üyedir! Değerli basın mensupları özetle gerçekler bunlar olup bu tarih itibariyle bu kısır çekişmelerden kurtulmuş bulunmaktayız.

Bundan sonrasında ülkemizin gerçek gündemine odaklanıp başta “ekonomi” “sığınmacı sorunu” ve yerelde halkımız için katma değer üretmeyen, vakit kaybettiren ve kaynakları israf eden belediyelere, bu sorunlara yönelik olarak çalışacak, çözüm önerilerimizi düzenli aralıklarla sizlerle paylaşacak, kamuoyunu bilgilendiriyor olacağız. Genel seçimler de yerel seçimler de artık çok yakın, partimizi ilimizde yaklaşan seçimlere en iyi şekilde hazırlayacağız” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin