info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mestan Özcan Adaylığını Resmen Açıkladı

Türkiye`de üst üste 3 defa güvenilir gıda zirvesinde 1. olan ve Cumhurbaşkanı !Recep Tayyip Erdoğan`ın, "bizim köfteci" dediği Tekirdağ köftesi restoranları zinciri sahibi ve Ak Parti il başkanı Mestan Özcan,milletvekilliği aday adaylığını resmen açıkladı.

Tekirdağ'dan 1. sıra milletvekili olarak kazanmasına kesin gözüyle bakılan Mestan Özcan, " Sizlerle gülen, sizlerle ağlayan.dertlerinize ortak olan,Millet sevdalısı,Tekirdağ aşığı, İçinizden biriyim. Bana göre en büyük zenginlik paylaşmaktır… En büyük dürüstlük samimi olmaktır… En doğru yol ise; millete hizmet yoludur… Asırların birikimiyle yükselen bir davanın, AK Parti davasının sarsılmaz bir neferiyim. 14 yıldır AK Partinin bir çok kademesinde görev yaptım. Son 4 yıldır da il başkanlığı görevimi ifa ediyorum. İl başkanlığı görevimdeki en büyük motivasyonum bu şehre, bu şehrin geleceğine katkı sağlamak oldu.

Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamaktı hedefim. Kimin ne derdi varsa, gönül kapılarımı sonuna kadar açtım. Gönüller yapmak için, bağları sarsılmaz kılmak için, Tekirdağ’ı en güzel hizmetlerle buluşturmak için; gece gündüz demeden, yorulmak nedir bilmeden çalıştım, çalışmaya da devam edeceğim. Mutlu günlerinize ya da hüzünlerinize ortak oldum.

Bu gün itibari ile, Türkiye Yüzyılında şehrime ve ülkeme daha fazla hizmet etmek adına milletvekilliği aday adaylığı için onurla yürüttüğüm il başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Bu süreçte desteğini, sıcaklığını, samimiyetini iliklerime kadar hissettiğim sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkürü borç bilirim. TBMM Başkanımız değeri hocamız Prof. Dr. Mustafa Şentop’a teşekkürlerimi sunarım.

Bu süreçte hep yanımda olan milletvekillerimiz Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül'e be teşkilat omuzda ki tüm dava arkadaşlarımıza minnettarım. İçimiz buruk...Yüzyılın felaketinin gölgesinde seçime gireceğiz. Depremde rahmetli olanların mekanı cennet olsun. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Her daim desteğiniz yanlarında olacak.Barış ve kardeşlik içinde hayırlı seçimler diliyorum " Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin