info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Metro Kapaklı Şubesi Açıldı

Türkiye’nin en büyük turizm ve taşımacılık organizasyonlarından biri olan Metro Turizm, Tekirdağ’a bağlı Kapaklı ilçesinde Pınar Bulvarı Yiğit Sokak’ta açtığı bilet satış noktası ile Kapaklı halkına hizmet vermeye başladı.

Yıllarca tek firma ile İstanbul’a gidip gelmek zorunda kalan Kapaklı ve Çerkezköy halkı, özellikle yeni otobüs terminalinin faaliyete geçmesi ile diğer taşımacılık firmalarıyla da seyahat etme imkanına kavuştu. İlk olarak Çerkezköy Yeni Otobüs Terminali’nde şubesini açan Metro Turizm, Kapaklı’da da Pınar Bulvarı Yiğit Sokak’ta şube açarak, Kapaklı halkına hizmet vermeye başladı. Saat başı İstanbul’a araç kaldıran Metro Turizm, İstanbul, Ankara, Samsun, Ordu ve daha birçok şehre de araçlar kaldırarak, bölge halkını aktarmalı seyahat yapmaktan kurtardı. 
Metro Turizm Kapaklı Şubesi yetkilileri, isteyen vatandaşlara Passenger Card verdiklerini belirterek, "Yolcularımız, passenger card ile aldıkları her bir bilet sayesinde puan kazanıyorlar. Puanlarını biriktiren yolcularımız, biriken puanlarıyla da ücretsiz yolculuk yapma imkanı buluyor. Ayrıca İstanbul’a giden yolcularımıza, birçok noktaya kalkan servis imkanı da sunuyoruz" açıklamalarında bulundu.