info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mey İçki Fabrikasından Akan Sulara Kim Dur Diyecek !

Tekirdağ Merkezde her yağmur yağdığında 100.yıl mahallesi pınar taksi kavşağı ile Perşembe pazarı girişine kadar yolun üzerindeki su birikintilerinde araç kullananlar toplanan su gölleri içinden geçerek yollarına devam ediyorlar.

Tekirdağ Merkezde her yağmur yağdığında 100.yıl mahallesi pınar taksi kavşağı ile Perşembe pazarı girişine kadar yolun üzerindeki su birikintilerinde araç kullananlar toplanan su gölleri içinden geçerek yollarına devam ediyorlar. Bu su birikintilerinde bazı araçlar arıza yaparak kalıyorlar.

Yolda yürüyen Vatandaşlara da su sıçratarak vermiş oldukları rahatsızlık şikayet konusu oluyor 100.yıl mahallesinde bulunan Mey İçki fabrikasının sahasında toplanan suların duvarlardaki deliklerden asfalta aktığı,Mumcu çeşme yolunda toplanan sularında asfalta aktığı,Köy Hizmetleri girişi ile Lojmanlar arasında toplanan suların büzleri yeterli gelmediğinden toplanan sular geriye çıktığı için birikmeler oluyor.Müteaddit defalar Belediye yetkililerine vatandaşların şikayetleri Tarım İl müdürlüğü istikametine acilen büz döşenerek buradaki biriken suların önlenmesini isteyen vatandaşlar Belediye ve Karayolları ekipleri ile bu sorunun halledilmesini bekliyorlar.