info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Meydan Köfte-2 Vali Ali Yerlikaya Tarafından Açıldı

Tekirdağ Cumhuriyet meydanında yıllardır çorba ve köfte salonu ile hizmet veren Koçaşlar ticaret firması yeni bir tesisin açılışını bu gün yaptı. Meydan Çorba Köfte 2 olarak açılan tesis Tekirdağ İstanbul yolu 8. Km de bugün görkemli bir açılışla müşterilerini kabul etmeye başladı.

Tekirdağ Cumhuriyet meydanında yıllardır çorba ve köfte salonu ile hizmet veren Koçaşlar ticaret firması yeni bir tesisin açılışını bu gün yaptı.
Meydan Çorba Köfte 2 olarak açılan tesis Tekirdağ İstanbul yolu 8. Km de bugün görkemli bir açılışla müşterilerini kabul etmeye başladı.
Açılışa Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, MHP milletvekili Bülent Belen, Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Yel, Tekirdağ Tic. Ve Sanayi Od. Başk Cengiz Günay, Akparti eski il başkanı Soner çizen Ak parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Başkan yarımcıları Şener Çelikayar, Özkan Taşkıner, MHP İl Başkanı Enes Kaplan, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bahattin Atıcılar, Tic. San. Od. Yön. Kur. Üyeleri Galip Öge,Taner Karaoğlu, Erhan Tanrıöver, Mustafa Özden, Ahmet Baygur, Adnan Gündüzler, Cihan Çömez, Mestan Özcan, Ticaret Borsası yönetim kurulu üyeleri Hikmet Mutlu, Nazmi Özdoyuran, Minür Karaevli,Göksel Karaevli, Nedim Kaz, Namık Kemal Yücel, Şenol Turan, Zeynel Sıylı, Melih Bilgin, banka temsilcileri, iş adamları, ve Tekirdağlı dostları açılışa katıldılar. Koçaşlar ailesi Halil Koçaş, Cemil Koçaş, Yüksel Koçaş, Ergin Koçaş, eşleri ve çocukları ve aile yakınlarıyla yeni tesissin açılışında katılan davetlilerle tek tek ilgilendiler.
Açılış öncesi hocanın okuduğu dua, kurban kesimi Koçaşlar ailesi adına Ergin Koçaş’ın tesis hakkındaki bilgi vermesinin ardından Tekirdağ Valisi Ali Yerlika’nın konuşmasının sonrasında kurdele kesilerek tesisin açılışı yapıldı.katılan misafirlere ikramda bulunuldu.