info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3389
Dolar Satış
:
32.3971
Euro Alış
:
34.6487
Euro Satış
:
34.7111
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mhp den Kubilay a Hoş Geldin Ziyareti

MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, İlçe Yönetimi ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay a ‘Hoş geldin’ ziyaretinde bulundu.

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay'a 'Hoş geldin' ziyaretinde bulundu.
 
Sabah saatlerinde Kaymakamlık makamına gelen Koray Önsel ve beraberindekiler, yeni KaymakamMetin Kubilay'a çiçek vererek 'Hayırlı olsun' dedi. Misafirlerini makamında tek tek tokalaşarak kabul eden Metin Kubilay, "Çerkezköy güzel bir ilçe. Birkaç gün oldu başlamamıza rağmen çok sevdik. Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" dedi.
 
Daha sonra MHP İlçe Başkanı Koray Önsel başta olmak üzere tek tek MHP'li Yönetim Kurulu Üyeleri kendini tanıttı. Anadolu'nun çeşitli yörelerinden gelen Yönetim Kurulu Üyeleri uzun yıllardan beri Çerkezköy'de yaşadıklarını söyledi. Meslekleriyle ilgili bilgilerde veren MHP'lilere görev yaptığı yerleri anlatan Çerkezköy'ün yeni Kaymakamı Metin Kubilay, "Mersin Çamlıyayla Kaymakamlığı yaptım. Sonra Kahramanmaraş Ekinözü, Gümüşhane Kelkit, Yalova Armutlu Kaymakamlığı yaptım. Sinop Gerze Kaymakamlığı'ndan da buraya geldim. Bizde Anadolu'nun birçok yerini dolaştık. Çerkezköy'de kısmetse 5 yıl kalacağız" dedi.
 
MHP'lilerle karşılıklı sohbet eden Kaymakam Kubilay, Çerkezköy'e isteyerek geldiğini söyledi. Kaymakam Kubilay, "İstanbul'a yakın bir yer istiyorduk. Terfi ederek Çerkezköy'e geldik. Çerkezköy 1. sınıf bir ilçe"  dedi.
 
MHP İlçe Başkanı Koray Önsel ise Kaymakam Kubilay'a yeni görevinde başarılar dilerken, "Çerkezköy'e hoş geldiniz. Yeni görevinizin hayırlı olmasını ve başarılar diliyoruz" ifadelerini kullandı. Başkan Önsel, kendilerinin de yeni bir yönetim olduğunu söylerken, "Bizde 5 ay önce göreve geldik. Yeni bir yönetimiz" dedi. Karşılıklı sıcak bir atmosferde gerçekleştirilen sohbetin ardından yine Kaymakam Metin Kubilay, MHP'lilerin tek tek ellerini sıkarak yolcu etti.