info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4626
Dolar Satış
:
32.5211
Euro Alış
:
34.5266
Euro Satış
:
34.5888
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Mhp Malkara İlçe Teşkilatı Yeni Yönetimini Açıkladı

Tekirdağ’ın Malkara ilçesinde MHP İlçe Başkanlığı’nın yeni yönetimi açıklandı.

MHP Malkara İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçil, düzenlenen basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Bizim amacımız artık bu partiye gençleri kazandırmak. Yeni yönetimimiz Malkaramız için hayırlı osun" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malkara İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen basın toplantısına MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan da katıldı. MHP Malkara İlçe Teşkilat binasında düzenlenen toplantıda İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçil tarafından yeni yönetim kurulu üyeleri açıklandı.
Toplantıda açıklama yapan MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, "İstifa eden arkadaşlarımız vardı. Ben buradan istifa eden arkadaşlarımıza da yaptığı hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Seçimden sonra yönetimimiz zaten yenilenecekti. Bazı arkadaşlarımız, istifa eden arkadaşlarımız yeni yönetim yenilensin diye bazı arkadaşlarımız başka mazeretlerden dolayı kimi arkadaşımız seçimlerde başarılı olamamamızdan dolayı istifa ettiler. Önümüzdeki seçimlere yeni kadromuzla giriyoruz. Malkaramız için hayırlı uğurlu olsun" dedi.
Malkara MHP İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçil ise her zaman partinin içinde oldukları belirterek, "Bu partiyi hakikatten çok seviyoruz. Bizim için mevki, makam önemli değil. Biz buraya atama ile geldik. Bizlere görev verildi. Bizim amacımız artık bu partiye gençleri kazandırmak. Yeni yönetimimiz Malkaramız için hayırlı osun. Eski yönetimimize de emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz" ifadelerini kaydetti. 
Yapılan konuşmaların ardından Malkara MHP İlçe Başkanı Şencan Pakalpakçil, yeni yönetim listesini açıkladı.
Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu; Başkan: Şencan Pakalpakçıl, Üyeler, Ersin Kaçar, İdris Can, Mehmet Eskicioğlu, İdris Can, Mehmet Erdem, Cem Tarkan Çulha, Şaban Pehlivanoğlu, Hüseyin Beşer, Tekin Nural, Alişah Mızrak, Hüseyin Yavuz, Mesut Salman, Muammer İşcan, Tolga Üzam, Numan Narşap, Taşkın Öztürk, Recep Yaver, Ahmet Kaya, Levent Topçu, Bülent Yırtıcı, İsmail Öztürk, Mehmet Çelik, Hasan Çevik, Salih Engin, Yavuz Ay, Yılmaz Sarıkaya, Erdinç Yalçın, Hasan Pala, İsmail Cengiz, Murat Coşkun, Ozan Kavuk, Erdal Engin, Hakan Yıldız ve Ahmet Simen