info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

MİF’ten ASO’ya Ziyaret

Medya İhtisas Gazetecileri Federasyonu Yönetim Kurulu, Genel Başkan Kenan Macit’le birlikte Ankara Sanayi Odası Başkanı M. Nurettin Özdebir’i makamında ziyaret etti.

Medyanın sorunlarının ele alındığı ziyarette konuşan Özdebir “ Nasıl ki tarafsız yargıya, tarafsız polise herkesin ihtiyacı varsa, tarafsız medyaya da herkesin ve her kesimin  ihtiyacı vardır. Bu kurumların bağımsızlığı her zaman korunmalıdır” dedi.
 
MİF Genel Başkanı Kenan Macit ise başlatılan yeni süreçte tüm basın meslek örgütlerinin Gazeteciler Konfederasyonu’nun çatısı altında toplandığını belirterek “Birlik ve beraberlik içerisinde medyanın sorunlarını çözmek için 8 federasyon, konfederasyonumuz bünyesinde yola çıktık. Bu yolculukta sizlerinde desteğini bekliyoruz” dedi.
 
MİF’in  ASO siyaretinde Genel Başkan Kenan Macit’in yanı sıra Genel Başkanvekili  Yıldıray Arslan,  Genel Başkan Yardımcıları  Bülent Öztürk, Gürkan Sarı, Genel Koordinatör Vedat Özkeleş,  Genel Sayman Adnan Haskokar,  Denetim Kurulu Başkanı Yalçın Malgil, Yönetim Kurulu Üyeleri  Mustafa Cingöz,  Nuray Öcalan, Veciye Mutlu  İştişare Kurul Başkanı  Bedri Akkerman  ile ASO  Basın Danışmanı Okan Saykun  hazır bulundular.