info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
Dolar Satış
:
Euro Alış
:
Euro Satış
:
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Motosikletli Polis Timleri Göz Doldurdu

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü bünyesinde yeni oluşturulan 27 kişilik Motosikletli yunus ekipleri, konusunda uzman hocalardan aldıklar 4 haftalık eğitimden sonra sertifikalarını Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’dan aldılar.

Ekipler ,Sahil dolgu saha alanında 4 haftalık “Motosikletli polis timleri temel eğitim kursu’nu bitirdikten sonra sertifikalarını aldılar,27 kişiden oluşan  motosikletli polis ekipleri,suçluların korkulu rüyası olacağız dediler. Sertifika töreninin ardından Motosikletli polis ekipleri Eğitmen hocaları eşliğinde.Motorlarına binerek gösteri düzenlediler,Tekirdağ Motosiklet kulübü üyeleri ve vatandaşların yanı sıra minik öğrencilerde motosikletli polislerin motosiklet üzerinde yaptıkları bir birinden zor hareketleri ve açtıkları Türk bayrağına alkışlayarak destek verdiler.

Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz’a Tekirdağ Motosiklet Kulübü Başkanı İsmail Abiz,in motosiklet kullanması yönünde ısrar etmesi üzerine,Kulüp başkanını kırmayarak önce kaskını takan Ali Yılmaz, daha sonra motora binerek yola çıktı, diğer Motosikletli ekiplerinde eşlik ettiği Motosiklet turu sonunda Emniyet Müdürü Ali Yılmaz ,basın mensuplarına yaptığı açıklamada ;Çok heyecanlandığını ve bu kadar profesyonel Motosiklet sürücüsünün yanında epeyce amatör kaldığını ama yinede çok güzel bir duygu olduğunu söyledi.

Tekirdağ Emniyet Müdürü ,Ali Yılmaz, kask takmanın önemine işaret ederek, “Hem motor muhteşem, hem duygu muhteşem. Teşvik amacıyla arkadaşımızın bu teklifini kabul ettim ve küçük bir gösteri sundum” diye konuştu.