info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muhtarlardan Başkan Dalgıç a Ziyaret

Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Engin beraberinde Başkan Yardımcısı Osmanlı Köyü Muhtarı İsa Turgut, Köseilyas Köyü Muhtarı Mahir Sadık ve Zafer Mahallesi Muhtarı Kadir Arsu ile birlikte Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

Muhtarlar Derneği Başkanı Hasan Engin beraberinde Başkan Yardımcısı Osmanlı Köyü Muhtarı İsa Turgut, Köseilyas Köyü Muhtarı Mahir Sadık ve Zafer Mahallesi Muhtarı Kadir Arsu ile birlikte Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.
Muhtarlar, köylere yaptığı hizmet ve katkılardan dolayı Başkan Dalgıç’a teşekkür ederken, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Başkan Dalgıç’ta Tekirdağ Belediye olarak imkanlar elverdiği ölçüde köylere destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Ziyaretin ardından Çınarlı Mahallesi Muhtarı Ümit Çalışkan ile Zafer Mahallesi Muhtarı Kadir Arsu da Başkan Dalgıç’ı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular. Ziyaretlerde Belediye Meclis Üyesi Hasan Önbey de hazır bulundu.