info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muhtarlarımıza kapımız açık

Tekirdağ İl Genel Meclis Başkanı Münür Karaevli ve Merkez İl Genel Meclis üyeleri Halil Karaca ,Şaban Ergen, Telat Akköse ve Hüseyin Önbey ile Halil İbrahim Üzmez oğlu, merkeze Bağlı köy muhtarları ile iftarda bir araya geldi.

Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, sel afeti öncesi meteorolojik uyarıları doğrultusunda hazırlıklı olduklarını belirterek, il merkezinde afet sonrası müdahale çalışmalarına başladığını anlattı.
Arama kurtarma çalışmalarında emeği geçen başta askeri birlikleri ,İl Özel İdaresi, Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler ve Tekirdağ Belediyesi ile Türk Kızılayı başta olmak üzere sivil toplum öğütlerine teşekkür eden Vali, Kemelek, sel felaketinde mağdur olan vatandaşlarımızın her zaman yanında olduklarının altını çizdi. Kemelek; "Muhtarlarımıza da her zaman kapımız açıktır." Diyerek sözlerini sonlandırdı.
Yaşanan sel felaketinde hayatı kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileyerek söze başlayan İl Genel Meclis Başkanı Münür Karaevli ise, afet anında ve sonrasında kurumların organize olarak, birlikte haraket ettiğini söyledi.
Karaevli; "Kurumlar afet esnasında birlikte müdahale edilmiştir. Mahsur kalan vatandaşlarımızı kısa süre içinde kurtarılmıştır. Burada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Yemeğe Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek ,Tekirdağ Ak Parti Milletvekili Ziyaeddin Akbulut, Vali Yardımcısı Mustafa Karslı oğlu, İl Genel sekreteri Mustafa Yel, İl Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Başar, Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ , Tarım İl Müdürü Haydar Soykan ,AK Parti İl Başkanı Soner Çizen, CHP İl Başkanı Fahrettin Meker , AK Parti Merkez ilçe Başkanı Ziya Meral ve CHP Merkez ilçe Başkanı Recep Ökten katıldı.