info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muhteşem Dayanışma Gecesi

Muratlı Belediyespordan Muhteşem Dayanışma Gecesi

Muratlı belediyespor yönetimi,Muratlı sanayi düğün salonunda dayanışma gecesi düzenledi.
 
Geceye Muratlı kaymakamı Mahmut Hersanlıoğlu,Muratlı belediye başkanı Nebi Tepe,CHP Tekirdağ milletvekilleri Candan Yüceer ile Emre Köprülü,Ak Parti ilçe başkanı Ali Kaplan ile yönetimi,CHP,ilçe başkanı Ufuk Gençtürk ve yönetimi,MHP ilçe başkanı İmdat Altıntaş ile yönetimi,CHP il başkanı Şeref  Çetin,milletvekilleri aday adayları,Muratlı mahalle muhtarları,Kapaklı belediye başkanı İrfan Mandalı,işadamları,Muratlı belediyespor yönetimi ve futbolcuları,Aşağısevindiklispor yöneticileri ve sivil toplum kuruluşlarının başkanları katıldı.
Açılış konuşmasını  yapan Muratlı belediyespor başkanı İsa Kunt, “Özverili ve başarılı çalışmaları neticesinde gururumuz olan Muratlı belediyesporun hocası Zeki Demirkıran başta olmak üzere, tüm yönetici ve futbolcuları kutluyor,bizi bu güzel gecede yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkür ediyorum.”Dedi.
 
 
Ardından söz alan Muratlı belediye başkanı Nebi Tepe, “Önceleri Muratlıspor ve Kurtuluşspor olarak iki farklı kulüp vardı.Biz bunları tek kulüp bünyesinde toplayarak,Muratlı belediyespor adı altında başarılı bir futbol takımı oluşturduk.Onlar da,başarılarıyla bizim gururumuz oldular.Şampiyon olarak  Muratlı belediyespor ile birlikte ilçemizden iki takımın yarışacağı ligde Muratlı’nın adını daha yükseklere taşıyacaklarından eminim.”Dedi.
 
 
Bu geceye davet edilenlerden biri olan CHP Tekirdağ milletvekili Candan Yüceer, “futbol,dostluk,barış ve kardeşlik ülküsü içinde insanları birbiriyle kaynaştıran,birlik,beraberlik ifadesi anlamında önemli anlamda yapıtaşı olan bir spor dalıdır.Her ilçenin spor takımı,o ilçenin dışarıya açılan gurur temsilcisidir.Hem şampiyon olan Aşağısevindiklisporu hem de bu güzel geceyi düzenleyen Muratlı belediyespor yönetimini kutluyorum.”Dedi.
Yemek ikramının başlamasının ardından,bağış kampanyası düzenlendi.Ardından,Muratlı Beko bayii Zafer Yüncüler’in kulübe hediye ettiği plazma televizyon ve 59 numaralı kulüp forması için çekiliş düzenlendi.
İçinde çekiliş numaraları bulunan sakızların satışının ardından çekilişe geçildi.Çekiliş sonunda plazma tv. İçin çekilen numaranın satılmadığını gören CHP Tekirdağ milletvekili Emre Köprülü, “bilet satılmamışsa bana çıkmıştır” diyerek geriye kalan tüm numaralı sakızları satın aldı ve plazma tv.yi kulübe hediye etti.
 
 
Bu jesti hakkında açıklama yapan Emre Köprülü, “Muratlı’nın ve diğer Tekirdağ ilçelerinin futbol takımlarının başarılı olarak  ismini daha yukarılara taşıması ve başarılarını devam ettirmesi için destek olmamız şarttır.Onlara bir nebze de olsa katkıda bulunabilmek bizlere onur ve gurur verir.Böyle güzel bir geceye katıldığım için mutluyum ve düzenleyen Muratlı Belediyespor yönetimine teşekkür ediyorum.”Dedi.
Dayanışma gecesi,müzik şöleni ve davul zurna eşliğinde oyunlarla devam etti.
Kaynak : Murat Ürtekin