info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.3271
Dolar Satış
:
32.3854
Euro Alış
:
34.4475
Euro Satış
:
34.5096
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Anadolu Lisesinde Farklı Bir Sınav Heyecanı Yaşandı

Muratlı halkından her yaşta kişi, Muratlı Anadolu lisesinde farklı bir heyecan yaşadı.

Çeşitli nedenlerden eğitimini yarıda bırakmak zorunda kalanlar, henüz öğrenciyken okulu bırakıp dışarıdan devam edenler, eğitimini donduranlar, açık öğretim sınavı için sınav heyecanı yaşadı. 

Sınav gününde, Muratlı ilçe Milli eğitim müdürü İsmail Kurban, şube müdürleri Makbule Arya Barak Yıldız ile Hasan Hüseyin Elverişli, Muratlı Anadolu lisesi müdürü Esma Deniz Dellal, Okul müdür yardımcısı Hatice İşlek ve Mesleki Teknik lise (METEM) müdürü Şenel Atılgan okulda Tam kadro bulundular. 

Bu üst düzey ekip, hem sınava gireceklere bilgi ve moral desteği verdiler hem de sınav sonuna kadar gözlemci öğretmenlere yardımcı oldular. Sınava gireceklere moral veren başta milli eğitim müdürü İsmail Kurban ve şube müdürleriyle okul müdürleri, bakanlığın okumayan insan kalmaması için her türlü desteği sağladığı ve okumanın yaşının olmadığı konusunda ifadelerle destek oldular. 

İki gün süren sınav sonucunu takiben devam edecek sınavlarda, milli eğitimin öngördüğü puanları tamamlayan öğrenciler, mezun olmaya hak kazanacaklar. MURAT ÜRTEKİN
Kaynak : Murat Ürtekin