info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Belediye Başkan Adayı Kerem Demir, Biz Halkı Kandırmayız Söz Verirsek Yaparız

Gelecek Partisi Muratlı Belediye Başkan Adayı Kerem Demir,Muhtarlar ve Basın Mensupları ile yemekte bir araya geldi.

Menfaat ve siyaset peşinde olmadığını, tek hedefinin Muratlı'ya hizmet etmek olduğunu söyleyen Kerem Demir çarpıcı açıklamalarda bulundu. 49 tanesi acil olmak üzere 72 projesi olduğunu ve 2 yıl içinde çoğunu gerçekleştireceğini söyleyen Kerem Demir, " 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçim dolayısıyla Muratlı Belediye Başkan Adaylığımı Gelecek Partisi çatısı altında açıklamış bulunmaktayım.17 yıldır bu ilçede ikamet etmekteyim. Hepinizle ayrı ayrı dostluklarımız, birleştirici yakınlıklarımız olduğunun bilinciyle bir yola çıktım. Son 6 yıldır yapmış olduğum çalışmalar doğrultusunda 16 tane köy statüsünde olan mahallemiz ile 4 muhtarımızla temsil edilen 6 tane merkez mahallemiz var. 6 mahallemiz 4 noktada oluştuğu için 4 olarak bilinmektedir. Her bir mahallemizin, sokağımızın, caddemizin, köyümüzün, her bir yurttaşımızın, Muratlılı vatandaşlarımızın sorunlarının ne olduğunu çok iyi bilmekteyim.

Hepinizin huzurunda beyan etmek istiyorum ki, Belediye Başkan Adaylığım koltuk sevdasi için değildir. Zaten kısmet olur da göreve gelirsem, ilk 45 günden sonra hiçbiriniz beni makamda bulamazsınız. Ben o koltukta boş boş oturmak için aday olmadım. Sahalarda olacağım.Yapılan yolların,kaldırımların, park-bahçelerin başında olacağım. Allah nasip eder de broşürde de belirttiğim gibi yaptığımız projelerin başında olacağım. Şehrimizin sorunları çoktur. Hepimiz de bunun farkındayız. Ben bu işe karar verdiğim gün itibariyle kesinlikle geçmişi eşelemeye gelmiyorum. Şu anda görevi başında olan Başkanımız ile de dostluk hukukumuzun çok iyi olduğunu da biliyorum. Bir abi kardeş hukukumuzun olduğunun bilincindeyim. Ben bir kardeşiniz bir arkadaşınız olarak açık ve net olarak ifade etmek isterim ki siyaset yapmaya değil hizmet yapmaya geldiğimi ifade etmek isterim. Muratlı ile ilgili bir enerjim bir hayalim var. Bunu da sizlerle birlikte gerçekleştirmek istiyorum. İnşallah sizler de seçilirsiniz ve birlikte seçilmiş oluruz. Birlik içerisinde ilçemiz ve köylerimiz için güzel şeyler yaparız. Bugün burada ifade etmek isterim ki, yapacağımız çok projemiz vardır.Toplam dizayn etmiş olduğum 72 farklı projelerim var. Fakat el broşürlerinde sadece 49 tanesini sizinle paylaşıyorum. Allah'ın izniyle kazanırsak, bunları da sizinle paylaşacağım. Bu projeler sırasıyla değil birçok proje aynı anda hayata geçirilecek. İddia ediyorum ki, Muratlı 2 yıl içerisinde çok büyük bir değişime sahne olacak. Mesleğim gereği bu projeler hakkında teknik bilgiye sahip olduğum için, kısa zaman içerisinde birçok sorunun üstesinden geleceğimi biliyorum. Kahveleri, mahalleleri, köyleri dolaştığımızda, bununla ilgili sorular soruluyor.

Hangi bütçeyle yapacağımızı soruyorlar. Devletimizin belediyelere sağladığı bütçeyi doğru bir şekilde kullanırsak çok şey yaparız. Bu projelerimin bulunduğu kitapçığı saklamanızı istiyorum. Ben mevcut belediye başkanını tenzi ederek söylüyorum, onu kastetmiyorum. Bazı siyasetçiler ve Belediye Başkanları gibi söyleyip de yapmayanlardan değilim. Mevcut bütçe ile elde edeceğimiz gelirle bu işleri çok kısa sürede inşa edip bitirebilecek kapasitede bir insan olduğumu biliyorum." Dedi.

Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Kaynak : Murat Ürtekin