info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Belediyesi’nin Suistimaline Albayrak Son Verdi

Muratlı Belediyesi’nin Suistimaline Albayrak Son Verdi

Muratlı’nın göbeğinde,büyük tehlike arz eden  inşaat çukurunu vatandaşların şikayetine istinaden üç kez dile getirmemize rağmen,Muratlı belediyesi tarafından büyük bir ihmal ve suistimal örneği gösterilmiş,aylardır usulsüz halde bulunan bu durum belediye tarafından gözardı edilmişti.
 
Haberimizden Önceki Görüntü
 
Haber Sonrası
 
 
Yaklaşık iki metre derinliği,beş metre uzunluğu olan ve gelişigüzel tahtalarla kapatılan bu çukurun,vatandaşlar için tehlike oluşturduğunu, “Muratlı belediyesi suistimale göz yumuyor” başlığıyla gündeme getirmiştik.
Bu duruma Muratlı belediyesi duyarsız kalırken,devreye giren Büyükşehir basın ve halkla ilişkiler daire başkanı Ahmet Poyraz,Toplantıda dile getirmiş olup,aylardır kapatılmayan çukur,bir günde kapatıldı ve etrafı perdeyle kapatıldı.
Bu durum hakkında görüşlerini açıklayan vatandaşlar, “Bu çukur ilçenin göbeğinde büyük bir tehlike oluşturuyordu.Madem bir günde burası bu hale getiriliyordu,aylardır neden yapılmadı?Her şeyi basın veya Büyükşehir mi yapacak?
 
Bu konuda duyarlı davranan basınımıza, dikkate alan Büyükşehir basın daire başkanına ve Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür ederiz”Dediler.
Kaynak : Murat Ürtekin