info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Belediyespor Yönetim Kurulu Belirlendi

Tekirdağ’a bağlı Muratlı Belediyespor Kulübünün yeni yönetimi belirlendi.

Muratlı Belediyespor Kulübü Genel Kurulu, üyelerin katılımı ile gerçekleşti. Muratlı Belediyesi Sendika Odasında düzenlenen toplantıda gündem 2. Başkan İsa Kunt tarafından okundu. Toplantıda Genel Kurulun kayıtlı 59 üyesi olduğu açıklanırken, üyelerden 42’sinin imzasının bulunduğu toplantıda Divan Başkanlığı’na Kamil Baştuhan, Burhan Akyüz ve Saim Gürel seçildi.
Muratlı Belediyespor Derneğinin faaliyet raporunun okunduğu toplantıda kesin hesap raporları, gelirler ve giderler okunarak, defterlerin nizama uygun olarak tutulduğu açıklandı. 
Yönetim kurulunun aklanmasının oy çokluğu ile kabul edilmesi ile devam eden toplantıda, yeni yönetim kurulunda görev alacak 11 asil üye ve 11 yedek üye okundu, Tekirdağ amatör kulüplere görevlendirilecek üye seçimi yapıldı. Yapılan açık oylamada asil üyeler, Fariz Ülker, İsmail Koç, Saim Gürel olurken, yedek üyeler ise, Veyis Gençtürk, Bülent Adiller ve Burhan Akyüz’den oluştu.
Seçim sonunda iyi dilek temennilerinde bulunan Veyis Gençtürk, Muratlı seyircisine iyi maç seyrettirmek istediklerini ve şampiyonluk beklediklerini ifade etti.