info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Caddesi Asfalt Kaplama Çalışması Bugün Başladı(Özel Haber)

Muratlı Caddesi Asfalt Kaplama Çalışması Bugün Başladı(Özel Haber)

Tekirdağ Belediyesi tarafından ihalesi yapılan Muratlı Caddesi düzenleme çalışmaları 1,5 yıldan bu yana devam ediyordu. En sonunda gazetemizde birçok defa dile getirdiğimiz, vatandaşın şikâyetleri ve ihale aşamalarında ki sıkıntılar bitirilerek, bu gün asfalt ihalesini alan firma adına gelen ekip asfalt kaplama çalışmalarına başladı.

Yapılan çalışmalar hakkında konuşan vatandaşlar; “Tekirdağ Belediyesi kendi asfalt şantiyesini kapatarak kendi yapabileceği işleri ihale ile başka bir firmaya verdi. Bu gün Muratlı Caddesinde yapılan bu işlerin paraları nereden gelecek! Hem paramız yok! Diyen belediye hem de 5 Milyon gibi bir bedelle bu hizmeti satın alıyor. Bu aradaki çelişki bizlerin kafasını çok karıştırdı. Bu çelişkiye yetkililerden bir cevap bekliyoruz” dediler.

Geçtiğimiz hafta rögar kapaklarının kesilerek yükseltilmesi çalışmaları bitirildi. Bu gün Muratlı caddesi başlangıç noktası olan Mevlana pastanesi yanında Tekirdağ Belediyesi Fen işleri müdürlüğü ekiplerinin de yapılan çalışmanın başında oldukları görüldü.

Çalışma esnasında yine Muratlı Caddesi Trafiğe kapatıldı. Haberi yaptığımız şu saate kadar (20:15) vatandaşın trafik çilesi halen devam ediyor. Tekirdağ Belediyesi tarafından aylardır basının gündeminde olan asfalt ihale şartnamesinde, Muratlı Caddesi yazılı olmadığı(Bazı Caddelerin) halde asfalt ihalesini alan firmanın bu gün çalışmalara başladığı görüldü. Bu çalışmaların Muratlı caddesi kaplaması bitirildikten sonra, Hükümet Caddesi, Çınarlı Mahallesi, Çiftlikönü caddes’ninde asfalt kaplama işlerinin yapılacağı açıklandı.