info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Caddesi Asfaltlama Çalışması Neden Yapılmıyor

Tekirdağ Belediyesi nin aylardır konuşulan Muratlı Kavşağından Cengiz Topel Meydanına kadar yapılan çalışmalar halen tamamlanmadı

Geçtiğimiz günlerde asfalt ihalesi iptal edildiği 10 temmuz 2012 de tekrar ihale yapılacağı bilgilerine ulaştık. Bu konuyla ilgili sayın belediye yetkililerinden bu konu hakkında bir dizi sorumuz olacak.

1.10 Temmuzda yapılacak olan 8 milyon TL lik ihale için Tekirdağ da bu işi yapabilecek firma var mı ?

2. Belediye asfalt tesisi ve makineleri varken , neden? ille de ihale yapmak ısrar ediliyor.

3. ABD den  büyük paralarla getirilen Türkiye de bir eşi olmayan ve halen çalıştırılmayan SATIH asfalt kaplama robotu neden kullanılmıyor ?

4. Son dakika aldığımız habere  göre “ YOLAŞ” şirketinin belediyeye asfalt malzemesini vermeyi kestiği ve asfalt bölümünün 2 ay kapalı kalacağı  bilgileri hakkında açıklama bekliyoruz.

5. Yine bu gün 4 milyon TL lik bir kredi talebiyle ilgili belediye yetkililerinin  herhangi bir kredi kuruluşuna başvuru yapılıp yapılmadığı hakkında kamu oyunu bilgilendirmesini istiyoruz.

6. Fen işlerinde büyük yetkilerle çalıştırılan Hasret Delice görevinden neden alındı? Hangi göreve verildi ?

7. 28 nisan 2012 de şartname süresi biten Muratlı caddesi mevcut yapılmış işlere göre geçici kabulü 12 haziranda kimler tarafından yapıldı? Müteahhit’e iki tarih arasında kalan sürede ceza uygulanmış mıdır? Uygulandıysa bu cezanın miktarı ne kadardır?

8. İstanbul’dan destek hizmetleri müdürlüğüne transfer edilen Haluk Türkmen şu anda Belediyenin hangi bölümünde görev yapmaktadır?

Yukarıdaki sorulara tarafsız gazetecilik ilkemizden taviz vermeden kısa zamanda verilecek cavap ları kamuoyuna aynen yayınlayacağız…

Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber