info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Caddesinde Yine Çalışmalar Başladı Vatandaş Yine İsyanda

Tekirdağ belelediyesi tarafından yeniden düzenleme çalışmaları yapılarak bir buçuk yıl önce ihalesi yapılan Muratlı caddesi ve kolordu caddesi çalışmaları vatandaşı canından bezdirdi.

Bu gün sabah itibarıyla yapılan çalışmaları yerinde incelerek Muratlı caddesi başından Topçu taburu önüne kadar yüz adet rögar kapağı yerinden sökülerek 15 cm yükseltilerek yeniden yerine takılıyor.

Bu çalışmalar sebebiyle Muratlı caddesinde yine trafik perişan duruma geldi.

BELEDİYE FEN İŞLERİ MURATLI CADDESİNDE SINIFTA KALDI!

Tekirdağlıların bir buçuk yıldan bu yana belediye ve özellikle fen işlerinin bağlı olduğu birimden ne kadar şikayetçi oldukları ortada. Bu gün vatandaşlarla yaptığımız görüşmelerde aylardır süren Muratlı caddesi çalışmaları sebebiyle hayatımız durma noktasına geldi. Bu konuda yetkililer en kısa zamanda bir çözüm bulmalı. dediler.

Muratlı kavşağı girişinde gazetemizde yazdığımız burası karayollarının burası belediyenin tabelaları artık orta yoklar. Topçu taburu önünde yolun ortasında kalan duvarda halen neticelenmedi. Eğer burası jandarma alay komutanlığına devir edilirse duvar içeriye alınacak. Benzinlik karşısındaki toprak alınana yerler ve belediyeye ait bölüm araçlar için yağışlı havalarda adeta kazaya davetiye çıkarıyor.

Vatandaşların belediye başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç dan tek isteği  artık Muratlı caddesi çalışmaları son bulsun. Önümüz kış bizlere yaşatılan bu çile kısa zamanda noktalansın. Muratlı caddesi ihalesinden sonra gazetemizde yazdığımız asfalt ihalesi yazılarımıza halen bir cevap bekliyoruz. Kolordu caddesinde bu güne kadar neden hiçbir çalışma yapılamadı?  Bu sorulara ve vatandaşın sorularına gelecek cevapları gazetemizden okurlarımıza duyuracağız.