info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Çevreyolu Kavşağında Trajikomik Tabela

Çevre yolu yapılmasına rağmen,Tırların ve tonajlı kamyonların Muartlı`yı otoban gibi kullanmaya ve şehir merkezini adeta kamyon garajı gibi kullanmasına devam ettiğini gören Karayolları,ilçe merkezine girişte koyduğu tabela ile hem tepki hem de alay konusu oldu.

İlçe ile çevre yolu ayrımına kamyon ve tır giremez tabelası asan karayollarının,tabelanın altına, " HAYRABOLU HARİÇ " yazması,şoförleri adeta bu yoldan geçseniz de,trafiğe yakalandığınızda, "Hayrabolu'ya gidiyordum" diye mazeret üreterek cezadan kurtulmasına neden oluyor. Gerek çevreyolundan Karıştıran-Lüleburgaz gerekse Süleymanpaşa merkezden Hayrabolu'ya gitme imkanlarının olduğu hatta Karacakılavuz mevkiinden Hayrabolu'ya ulaşmanın daha kolay olduğu imkanda şoförlere adeta, "Muratlı'dan gidin" mesajı verildiğini öne süren vatandaşlar, " güleriz ağlanacak halimize, Nejat Uygur esprileri gibi trajikomik bir tabela olmuş.

O tabelanın yerine tamamen yasak olduğunu belirten tabela asılmalı" diyorlar. Karayollarının Muratlı şehir içi tonajlı araç geçişini nasıl önleyeceği merakla vatandaşlar tarafından bekleniyor.

Kaynak : Murat Ürtekin