info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Emniyeti Tredaş ve Büyükşehir Dava Açabilir

Yıllar önce Muratlı Emniyet müdürlüğünün giriş yerine, emniyet araçlarını giriş-çıkışları esnasında kaza olmaması için tabelalar kondu ve Muratlı Emniyet Müdürlüğünün talebi doğrultusunda Emniyet Müdürlüğü girişinde bulunan otoyolun her iki tarafına trafik uyarı lambaları kondu.

Bu trafik uyarı lambalarının emniyet müdürlüğü ile trafik lambaları arasındaki kısa bir alanın kablo bağlantısı için Muratlı Emniyet Müdürlüğü tarafından TREDAŞ’A eski para ile 800 milyon (800 lira) para ödendi. Bir süre sonra bu lambalardan biri sürekli yanmayınca, habere konu oldu ve yapıldı.

BU TRAFİK LAMBALARINI TEKİRDAĞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ Mİ SÖKTÜ

2021 yılının sonuna doğru, birden bu trafik uyarı lambaları kayboldu ve yerinde Tekirdağ Büyükşehir belediyesinin toplu taşıma araçlarının bekleme durağı yapıldı. Muratlı Emniyet Müdürlüğünün o zaman yüklü bir para ödeyerek bağlattığı bu trafik lambalarını Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi mi söktü?

LAMBALAR VE DURAK İÇİN SORUŞTURMA AÇILDI MI? Bu trafik ışıklarının kurulması için o dönemin parasıyla 800 milyon lira bir bedel ödeyen Muratlı Emniyet Müdürlüğü bu trafik lambalarının sökülmesiyle maddi manevi zararın yanında, güvenlik riski de yaşadığı için, bağlama ve sökme yetkisi TREDAŞ’ta olduğundan dolayı TREDAŞ’a ve Emniyet Müdürlüğünün Trafik lambalarının olduğu yere yolcu taşıma durağı yapan Tekirdağ Büyükşehir belediyesine soruşturma açıldı mı?

MURATLI EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNÜN MADDİ, MANEVİ ZARARININ YANINDA GÜVENLİK RİSKİNİN BEDELİNİ KİM ÖDEYECEK?

Kaynak : Murat Ürtekin