info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Sağlık Ocağına Yeni Çehresi Yakıştı

Muratlı Sağlık Ocağına Yeni Çehresi Yakıştı

Muratlı’nın ilk devlet hastanesi olan ve ilçe hastanesinin Yapılmasının ardından sağlık ocağı olarak hizmet vermeye başlayan, ikinci sağlık ocağının yapılmasıyla birlikte çevresi perişan halde kalan Muratlı Turan mahallesindeki sağlık ocağı bakım-onarım ve düzenlemelerin yapılmasıyla birlikte yeni çehresiyle Muratlı halkının memnuniyetini kazandı.

Binanın çürümeye ve dökülmeye başlamış duvar boyaları kazındı, boyandı. Çevresindeki pislikler ve otlar temizlendi. En önemlisi de sağlık ocağı en ufak yağmurda çamur deryası olup sağlık ocağındaki çukurlar tehlike oluştururken, bahçeye dökülen mıcır taşları sayesinde artık gerek araçlar gerekse hastane personeli ve hastalar rahatlıkla risksiz halde hastane bahçesine girebiliyor.

Bu konuda düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, “bu sağlık ocağı geçmişi ve hizmeti ile Muratlı’nın gözbebeğidir. Perişan halinden çok büyük rahatsızlık duyuyorduk. Özellikle bahçenin kötü halinden dolayı adeta bir çamur deryasına dönüyordu. Bu yeni hali yakıştı.

Başta il sağlık müdürlüğünde bulunan Tolga Atasever’in özverili girişimi olmak üzere, il sağlık müdürü Ali Cengiz Kalkan ve sağlık müdür yardımcısı Zafer Soykırlı’ya, emeği geçen tüm sağlık idarecilerine teşekkür ederiz” Dediler.

Kaynak : Murat Ürtekin