info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Tekirdağ Minübüs Kooperatifi Başkanı Osman Peksoy`dan Açıklama

Muratlı Halkımıza Konfor ve Hizmet Sunmak İçin Varız

Muratlı-Tekirdağ 22 nolu minibüs yolcu taşıma Kooperatifi, Tekirdağ’ın Büyükşehir olmasından sonra da Muratlı halkını taşımaya devam ederken, Belediye otobüsleri hizmete başlamıştı. Bu nedenle, kooperatifin yolcu kapasitesinde düşüş olmuştu.

Onlarca yıldır Muratlı halkına hizmet eden bu kooperatif, Şu an Muratlı belediyesinin orada bulunan otogardan, Vergi dairesinin oradaki boş alanda otogar olarak kullanımla hizmet vermeye başlamış, mevcut belediye başkanı döneminde otogarsız kalmıştı. Tekirdağ’ın büyükşehir olmasıyla birlikte, Büyükşehir belediye başkanı Kadir Albayrak olaya el koydu ve önce otogar faaliyete geçirildi ardından belediye otobüsleri hizmet vermeye başladı. Bu esnada, onlarca yıldır Muratlı halkına hizmet veren Muratlı-Tekirdağ minibüs şoförleri kooperatifi de, TETUS bünyesinde belediye adına toplu taşıma otobüsleri alarak, halka toplu taşıma hizmeti vermeye başladı.

Bu duruma en çok Muratlı halkı sevindi. Tekirdağ Ulaşım daire başkanlığının, Muratlı’yı küçümser gibi, Büyükşehirin tahsis ettiği büyük otobüsü hattan çekerek, eski, küçük ve her tarafı kırık dökük otobüsün Yeşilsırt mahallesinde bozularak vatandaşı mağdur etmesi neticesinde, halk araç sayısının kooperatif bünyesinde artarak hizmet vermesinden memnun oldu. Muratlı-Tekirdağ minibüs kooperatifi başkanı Osman Peksoy, “bizim tek amacımız vardır, o da Muratlı halkına hizmet etmektir. Onlarca yıldır, Muratlı halkının rahat, konforlu ve güvenli bir şekilde yolculuk etmesi için elimizden geleni yaptık. İnşallah bundan sonra da yapacağız. Eskiden Yeşilsırt’ın kavşakta yolcular inip, bir kilometre köye yürüyor, köpeklerin saldırısına uğruyorlardı.

Karda yollarda kalıyorlardı. Biz halkımızın rahatı, konforu ve mağdur olmaması için elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Zor günler geride kaldı. Nasıl ki yaz gününde servis saatlerimizi uzattıysak, festivallerde ek sefer koyduysak, cezaevine ulaşımı kolaylaştırdıysak, bundan sonra da aynı disiplin ve kararlılıkla hizmetimize devam edeceğiz.” Dedi.

Kaynak : Murat Ürtekin